Ege‘Onlara baktıkça umut doluyoruz’

‘Onlara baktıkça umut doluyoruz’

14.07.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Merkezefendi Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören 250 özel bireye yıl sonu etkinlikleri düzenlendi.

‘Onlara baktıkça umut doluyoruz’

 Eserler, muhteşem bir sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Onlarda öyle bir potansiyel var ki; çalışma azmi, hayatın içinde olma, hayata tutunma azmi var ki gerçekten inanılmaz. Onlara baktıkça umut doluyoruz. Yanlarına gittiğimde onlardan umut alıyorum, onlardan enerji alıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Seferihisar’ın gururu oldular

2020 yılından bu yana Seferihisar’ın ilk ve tek bale ve dans okulu olarak çalışmalarını yürüten Neşeli Bale Akademi, başarıları ile ilçenin gururu oluyor. Kas rahatsızlığı olan öğrencilerin hünerlerini sergilediği karnaval büyük ilgi gördü. Akademi Müdürü Başak Kolcuer, “Burada amacımız gençlerin de dikkatini çekmek, onları dansa, baleye, harekete özendirmek. Günümüzde çocuklar daha az hareket ediyor ve ekran bağımlılığı nedeniyle sağlıksız bir yaşam tarzını benimsiyorlar. Gençlerin ve çocukların yeteneklerini fark etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.