15.03.2025 - 00:00 | Son Güncellenme:
Hilton Garden Inn Bayraklı, Genel Müdür Sevil Görgülü öncülüğünde düzenlediği iftar yemeğinde İzmirli basın mensuplarını ağırladı. Şef Ahmet Yıldız’ın özenle hazırladığı menüde başlangıç tabağı, zencefilli mercimek çorbası, paçanga böreği, iç pilav eşliğinde dana tandır ve soğuk baklava yer aldı. Geleneksel tatlardan ballı demirhindi şerbeti ve leblebili boza da iftara lezzet kattı. Davetliler, yemeklerin sunumu ve lezzetini övgüyle karşılarken, etkinlik sıcak ve samimi atmosferiyle de takdir topladı. Organizasyonun sonunda konuşan Sevil Görgülü, “Bu özel buluşmada basın mensuplarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Misafirperverliğimizle akıllarda kalmak en büyük gururumuz” dedi. Katılımcılar ise böyle anlamlı bir organizasyonda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Unutulmaz deneyimler yaşanacak
Bolluğun, bereketin, hoşgörünün ve paylaşımın ayı Ramazan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Swissôtel Büyük Efes’in geleneksel sofralarında, sıcak ve samimi bir atmosferde kendini hissettiriyor. Swissôtel Büyük Efes, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’a özel programıyla misafirlerine unutulmaz bir iftar deneyimi sunmaya devam ediyor. Novotel&İbis Hotel Konya’nın Executive şefi Muammer Özer’in hazırladığı, Konya mutfağının bamya çorbası, etli ekmek, Konya kebabı, tandır çorbası gibi çok özel lezzetlerini İzmir’e taşıdı. Mart ayı boyunca Café Swiss, Ramazan’ın en seçkin lezzetleriyle konuklarını ağırlayacak. 1-16 Mart tarihleri arasında Konya mutfağının geleneksel tatlarıyla başlayan Ramazan sofraları, ay boyunca Café Swiss’in zengin açık büfe iftar menüsüyle lezzet şölenine dönüşecek. Ramazan’ın ruhunu yansıtan bu özel atmosferde, canlı fasıl müziği eşliğinde keyifli iftarlar sunulacak. Ayrıca, minik misafirler için cuma, cumartesi ve pazar günleri düzenlenen Karagöz ve Hacivat gösterileri, Ramazan coşkusuna neşe katacak.
İftara özel menüler beğeni topluyor
Wyndham Grand İzmir Özdilek, Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüsüyle misafirlerine hem geleneksel hem de modern lezzetlerin buluştuğu bir gastronomi deneyimi sunuyor. Genel Müdür Berna Yüksel Metintürk, Genel Müdür Yardımcısı Gülşah Apaydın, Satış ve Pazarlama Müdürü Pelin Yaşa Öğüt, İletişim Uzman Yardımcısı Nazlı Akyürek ve Mutfak Şefi Yardımcısı Ömürcan Fidan’ın özenle hazırladığı menüde, Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları yer alıyor. İftara, özenle hazırlanan iftar tabağı ve Hatay-Antakya usulü Mahluta çorbası ile başlanıyor. Mevsim salatasıyla devam eden menüde, ana yemek olarak ağır ateşte pişirilmiş kuzu tandır, beğendi yatağında kavurma veya taze baharatlarla marine edilmiş piliç külbastı seçenekleri bulunuyor.
Mövenpick Hotel’den Ramazan sofrası
İzmir’in seçkin otellerinden Mövenpick Hotel İzmir, Ramazan ayına özel olarak Margaux Restaurant’ta zengin ve lezzet dolu bir açık büfe sunmaya devam ediyor. Executive Chef Murat Yıldız’ın özenle hazırladığı menüde, geleneksel Türk mutfağının eşsiz tatları ve yöresel lezzetler yer alıyor. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak iftar sofralarını benzersiz bir deneyime dönüştüren Mövenpick Hotel İzmir, misafirlerine sıcak bir atmosferde, özenle seçilmiş lezzetlerin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Geleneksel iftariyelikler, çorbalardan ana yemeklere, tatlılardan Ramazan şerbetlerine kadar geniş bir yelpazede misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Ramazan boyunca her akşam sunulacak olan bu özel açık büfe deneyimi için rezervasyon yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyen misafirler, Mövenpick Hotel İzmir ile iletişime geçebilir.
Danla Bilic son dönemin en popüler isimlerinden biri. Youtube'a tekrar dönen Danla Bilic, yaptırdığı estetik operasyonlardan bahsetti.