EgeAmatörler oynadı öğrenci kazandı

Amatörler oynadı öğrenci kazandı

02.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

EBSO Vakfı Bayanlar Birliği, Alman yazar Fritzgerald Kusz’un “Dullar” adlı oyunu ile sanatseverlerin karşısına çıktı.

Amatörler oynadı öğrenci kazandı

Bayraklı’daki Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu’nda sahnelenen oyunda EBSO Vakfı Bayanlar Birliği Başkanı Berkay Eskinazi’nin yanısıra üyeler Hülya Kuloğlu, Handan Atılgan, Yeşim Gencer ve İhsan Özduran izleyicilerden tam not aldı. Vakıf, oyunla burs bekleyen öğrencilere yeni bir kaynak yarattı.

Minik kemancılara kocaman alkışlar

İzmir’deki Akademi Senfoni Güzel Sanatlar Merkezi çatısı altında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin (İZDOB) katkılarıyla gerçekleştirilen “500 Minik Kemancı Projesi” 6 aylık bir eğitimin ardından Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezi’nde ilk konserini verdi. Ekim ayında yetenek sınavıyla alınan ve İZDOB keman sanatçısı İlkin Ünsal’ın koordinatörlüğünde; İZDOB keman sanatçısı Fuat Efendiev, keman eğitmenleri Gülşen Ulu ve Helin Bülbül tarafından hazırlanan 250 öğrenci izleyenlerden tam not aldı.

İzmir’de Blue Night eğlence

İstanblue Vodka tarafından ilki İstanbul’da düzenlenen ve gece hayatına yepyeni bir konsept getiren Blue Night gecelerinin ikincisi İzmir’de gerçekleşti. Bulunduğu şehrin sokaklarını maviye boyayıp, her yeri müzik ve eğlenceyle dolduran Blue Night bu kez de İzmirlilere farklı bir eğlence deneyimi yaşattı. Etkinlik; Gazi Kadınlar, Muzaffer İzgü Sokaklarında ve buralardaki mekanlarda gerçekleşti, İstanblue Vodka’nın sürprizleri eğlenceyi doruğa taşıdı.