DünyaYerde bulduğu dolarla kazı kazan alıp 1 milyon kazandı

Yerde bulduğu dolarla kazı kazan alıp 1 milyon kazandı

28.10.2024 - 11:33 | Son Güncellenme:

Kuzey Karolina'lı bir adam Salı günü bir markete gittiğinde şansının kendisinden yana olduğunu bilmiyordu.

Yerde bulduğu dolarla kazı kazan alıp 1 milyon kazandı

DIŞ HABERLER SERVİSİ - ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan marangoz ustası Jerry Hicks, CNN International'ın haberine göre bir marketin otoparkında önce 20 dolar buldu. Bu parayı markete girip kazı kazan almak için harcadı ve karşılığında büyük ikramiye onu buldu.

Haberin Devamı

Marangoz Hicks, habere göre yaptığı basın açıklamasında Amerika'da 'Extreme Cash' adlı kazı kazanı alırken yaşadıklarını ise şöyle anlatıyor: "Aslında aradığım bilet orada yoktu, bu yüzden onu satın aldım.

Yerde bulduğu dolarla kazı kazan alıp 1 milyon kazandı

ELİNE NE KADAR GEÇTİ?

Ödülünü Cuma günü Kuzey Karolina Piyango Merkezi'nde alan Hicks, ödülü 20 yılda taksitli ve vergili 1 milyon dolar olarak almak yerine 600 bin dolarlık toptan şekilde almayı tercih etti. Marangoz vergilerden sonra toplam 429.007 dolar (28 Ekim 2024 kuru ile 14 bin 712 bin Türk Lirası) ile eve döndü.

Basın açıklamasına göre Hicks, parayı çocuklarına yardım etmek ve 56 yıl sonra marangozluktan emekli olmak için kullanmayı planlıyor.

Ama Hicks her şeyden önce kazanmanın tadını çıkarmak istiyor ve "Doğrudan Golden Corral'a gidip oradaki her şeyi yiyeceğiz," diyor.