DünyaTokayev’den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "Cumhuriyet Bayramı" tebrik mesajı

Tokayev’den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "Cumhuriyet Bayramı" tebrik mesajı

29.10.2022 - 09:49 | Son Güncellenme:

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tebrik mesajı gönderdi.

Tokayev’den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Cumhuriyet Bayramı tebrik mesajı

Kazakistan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi. Tokayev mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye halkını tebrik ederek, “Şüphesiz bu tarih ülkenizin tarihinde önemli bir yere sahip” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu bayramın halkın birlik ve dayanışmasını bünyesinde barındırdığını ve eşsiz bir özgürlük ve varoluş sembolü olarak hizmet ettiğini belirten Tokayev, “Türkiye şu anda başarıları tüm dünya toplumu tarafından tanınan güçlü ve prestijli bir devlet haline geldi” ifadelerine yer verdi.

Tokeyev, tüm bu başarıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zengin deneyimi, sıkı çalışması ve benzersiz kişisel nitelikleri sayesinde mümkün olduğunu aktardı. Tokayev ayrıca Erdoğan’ın akıllı liderliğiyle Türkiye’nin dünyada prestijini güçlendirmeye devam edeceğinden ve Türkiye halkının refahının daha da artacağından emin olduğunu dile getirdi.

KEŞFETYENİ
En sevdiği çiçeği kabrinin en güzel yerinde! Ziyaretçi akını
En sevdiği çiçeği kabrinin en güzel yerinde! Ziyaretçi akını

Cadde | 11.04.2025 - 07:24

KKTC’de konser esnasında sahnede fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor.

Yazarlar