DünyaSoyunup çeşmeye daldı! Turist skandalı: Sosyal medya karıştı

Soyunup çeşmeye daldı! Turist skandalı: Sosyal medya karıştı

30.07.2024 - 15:07 | Son Güncellenme:

Genç kadın, turistlerin gözdesi ünlü şehirdeki bir çeşmede yarı çıplak yüzmeye karar verince İtalya'yı birbirine kattı. Sosyal medyada kadına tepki gösterenler çığ gibi büyürken, yetkililer 'sıfır tolerans' çağrısı yaptı.

Soyunup çeşmeye daldı Turist skandalı: Sosyal medya karıştı

Bir turist, çeşmede yarı çıplak yüzüp başkalarını da kendisine katılmaya davet edince İtalya'da öfkeye yol açtı.

Haberin Devamı

BAŞKALARINI DA DAVET ETTİ

Sarışın kadın, çeşmede yarı çıplak halde yüzerken görüntülendi. Hatta havuzun kenarında kendisini izleyen diğer insanlara dönerek, "Siz de girecek misiniz?" diye sordu, ancak teklifi kabul eden kimse olmadı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra, yerel halk kadını sert şekilde eleştirdi, turisti hedef alan yorumlardan birinde şöyle yazılmıştı: 

"Utanç yeniden moda olmalı."

BAZILARI ELEŞTİRDİ DİĞERLERİ ESPRİYE VURDU

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen olay, başka bir kadın turistin, Floransa'da bir heykelle uygunsuz pozlar vermesi sonrası tepkilere yol açmasının ardından kayıtlara geçti. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta turistin heykeli öptüğü, diğer fotoğraflarda ise cinsel pozlar verdiği görülmüştü.

Birçok yerel sakin, kadının davranışının saygısız olduğunu söyledi, bazıları ise para cezası almamış olsa da kirli suda yüzdüğü için muhtemelen hastalanacağını söyleyerek şaka yaptı.

Haberin Devamı

Şimdi yerel yetkililer saygısız tatilcilere karşı sert bir 'sıfır tolerans' politikası talep ediyor. Kültürel bir miras örgütünün üyesi olan Patrizia Asproni şöyle konuştu:

"Floransa ziyaretçilerin kendisine saygı duymasını sağlamayan bir şehir. Bu kabalık ve nezaketsizlik gösterileri herkesin cezasız bir şekilde istediğini yapma hakkına sahip olduğunu düşünmesinden kaynaklanıyor. 'Singapur modelini' uygulamamız gerekiyor, sıkı kontroller, çok yüksek para cezaları, sıfır tolerans."