DünyaSokakta elleri bağlı buldular! Beş gün aralıksız işkence, toplu tecavüz vahşeti

Sokakta elleri bağlı buldular! Beş gün aralıksız işkence, toplu tecavüz vahşeti

16.08.2024 - 15:40 | Son Güncellenme:

Sokak ortasında elleri ve ayakları bağlanmış halde bulundu. Korkunç manzara karşısında çevredekiler hızla yardımına koştu. Anlattıklarına göre başına gelenler ise tüyler ürperten bir suçu gün yüzüne çıkardı.

Sokakta elleri bağlı buldular Beş gün aralıksız işkence, toplu tecavüz vahşeti

Turist olduğunu beyan eden genç bir kadın, Pakistan'da kaçırılıp alıkonulduktan sonra beş gün devam eden bir kabusu yaşadığını anlattı. Zavallı kadın, toplu tecavüze uğradığını aktardı.

Haberin Devamı

YEREL HALK BULDU

28 yaşındaki kadın, İslamabad sokaklarında elleri arkasından bağlı halde bulundu. Yerel basına yansıyan haberlere göre, bir araçtan atıldı ve yerel halk tarafından bulundu.

Halk hızla kan donduran olaya dair polise ihbarda bulundu. Zavallı kadın hastaneye muayene için götürüldü. Tüyler ürperten bir fotoğrafta genç kadının elleri ve ayakları bağlı şekilde yerde yattığı görülüyor. Kadın, Belçika'dan gelen bir turist olduğunu ve altı aydır Pakistan'da olduğunu kaydetti ve kaçırılıp toplu tecavüze uğradığını anlattı.

Yerel medya, polisin kurbanın bir adamı tutukladığını yazdı. İngiliz basınının bildirdiği üzere, şüpheli polise kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını ileri sürerek savunma yaptı.

Haberin Devamı

POLİS YABANCI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Güvenlik güçleri şüphelinin evinde farklı deliller için arama yapıldı. Ancak Belçika Büyükelçiliği'yle iletişime geçtikten sonra polis, kadının Pakistan'da olduğuna dair bir kayıt olmadığını söyledi. Yetkililer, kadının yaşadığı yer iki ülke arasındaki sınıra yakın olduğu düşünüldüğünden polisleri Hollanda Büyükelçiliği'ne yönlendirdi.

Kadının iddialarına rağmen İslamabad polisi, kadının yabancı olmadığına inandıklarını ve şoke edici bir olayı araştırdıklarını belirtti.