Dünya'Şezlong savaşında' çığlıklar yükseldi! Önlerine çıkana saldırdılar, sosyal medya birbirine girdi

'Şezlong savaşında' çığlıklar yükseldi! Önlerine çıkana saldırdılar, sosyal medya birbirine girdi

16.07.2024 - 15:19 | Son Güncellenme:

Popüler plajda başlayan şezlong kavgası kıyı şeridini birbirine kattı. Araya girenler tırmanan şiddeti durdurmaya çalışsa da fayda etmedi. Yaşananlar saniye saniye kayda alındı.

Öfkeli tatilciler, İtalya'daki bir plajın kıyı şeridine yakın popüler bir noktasında 'şezlong kavgasına' tutuştu. Bir görgü tanığının aktardığına göre, iki kadın kendilerine denize yakın şezlonglar verilmesini ve onları saatlerce kumsalda olan insanların önüne konmasını talep etti.

Haberin Devamı

YARIM SAATTEN FAZLA SÜRDÜ

Şezlong savaşında çığlıklar yükseldi Önlerine çıkana saldırdılar, sosyal medya birbirine girdi

Cankurtaranlar bunu reddetti ve kadınlar ile vatandaşlar arasında şiddetli bir kavga çıktı. Görüntülerde kadınların birbirlerinin saçlarını çekmesi dikkat çekti.

Görgü tanıkları, kadınların daha sonra kavgayı durdurmaya çalışan cankurtaranlara saldırdığını ve kavganın 'yarım saatten fazla' sürdüğünü anlattı. Şiddet anları, Napoli yakınlarındaki sahil beldesi Varcaturo'da yaşandı.

'TOPLUMDA NASIL DAVRANACAKLARINI BİLMİYORLAR'

Yerel siyasetçi Francesco Emilio Borrelli yaşananları 'kontrolsüz şiddet' olarak nitelendirdi ve faillerin 'toplumda nasıl davranacaklarını bilmediklerini' ve yeniden eğitilmeleri gerektiğini söyledi. Kadınların şiddet uygulayarak halkın güvenliğini tehlikeye attıklarını da ekledi.

Olayın videosu hızla internette viral oldu ve kadınların birbirlerine saldırdıkları anları gözler önüne serdi. Kadınların etrafında ondan fazla insan görülüyor, kavgayı ayırmaya çalışsalar da pek başarılı olamadılar.

Haberin Devamı

İngiliz basını Akdeniz tatil beldelerinde 'şezlong savaşlarının' yeni olmadığını, ancak bu tür bir şiddete dönüşmelerinin nadir olduğunu yazıyor.