DünyaSapık öğretmen hapse atıldı! Annesi WhatsApp mesajlarını okuyunca şoka uğradı

Sapık öğretmen hapse atıldı! Annesi WhatsApp mesajlarını okuyunca şoka uğradı

15.08.2024 - 10:29 | Son Güncellenme:

Sapık öğretmenin online ders verdiği öğrencisini istismar ettiği, çocuğun annesinin bulduğu 'uygunsuz' WhatsApp mesajlarıyla ortaya çıktı. Skandalın gün yüzüne çıkmasının ardından öğretmene hapis yolu gözüktü.

Sapık öğretmen hapse atıldı Annesi WhatsApp mesajlarını okuyunca şoka uğradı

37 yaşındaki bir matematik öğretmeni, bir çocuğun annesinin telefonunda 'uygunsuz' WhatsApp mesajları bulmasının ardından altı yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

MESAJLARI ANNESİ BULDU

Holly Rouse-Sweeney'nin, öğrencisine online ders verdikten sonra, İngiltere'deki evinde buluştuğu öğrenildi. Mahkeme, özel matematik öğretmeninin çocuğun reşit olmadığını bilmesine rağmen birkaç kez onunla cinsel ilişkiye girdiğini duydu.

POLİS GÜNLÜKLERİNİ BULDU

Çocuğun annesi, oğlunun telefonunda uygunsuz WhatsApp mesajlarını bulduğunda polise başvuruldu. Polis memurları bu ihbar üzerine kadının dizüstü bilgisayarında tacizi kabul ettiği ve hatta çocuğun yaşına atıfta bulunduğu günlüklerini dahi tespit etti.

Rouse-Sweeney daha sonra reşit olmayan bir çocukla penetrasyon içermeyen cinsel birliktelik yaşadığı suçlamasını iki kez ve bir çocuğun cinsel ilişkiye girmesine neden olma suçlamasını dört kez kabul etti.

AKIL SAĞLIĞI SORUNLARINI ÖNE SÜRDÜ

Eylemlerinin uzun süredir devam eden bir akıl sağlığı sorunundan kaynaklandığını ileri sürmüştü. Hapse atılmasının yanı sıra cinsel suçtan hüküm giydiği siciline eklendi.

Haberin Devamı

Ayrıca kendisine kurbanıyla gelecekte herhangi bir temas kurmasını yasaklayan bir uzaklaştırma emri verildi.
Güvenlik güçlerinden Keeley Bringhurst şunları söyledi:

"Bu, savunmasız bir çocukla vakit geçirmesi için güvenilen bir kadının korkunç bir güven ihlaliydi."