Dünya Kocası ve ikizinden mide bulandıran 'sürpriz!' Yüzü bile kızarmadı: Bu aldatma sayılmaz

Kocası ve ikizinden mide bulandıran 'sürpriz!' Yüzü bile kızarmadı: Bu aldatma sayılmaz

25.06.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

Kocası zavallı kadını ikiziyle aldattı. Üstelik ihanetin merkezindeki ikilinin akılalmaz bir savunması vardı... 

Kocası ve ikizinden mide bulandıran sürpriz Yüzü bile kızarmadı: Bu aldatma sayılmaz

Dudak uçuklatan ihanet hikâyesinde, bir kadın, kocasının ikiz kız kardeşiyle birlikte olduğunu öğrendiğinde dünyası adeta başına yıkıldı. İsmini gizli tutmak isteyen kadın, hikayesini TikTok üzerinden Belle Blake adındaki bir fenomene göndererek 'doğurganlık sorunlarıyla' mücadele ettiğini anlattı.

Haberin Devamı

Kalbi kırık kadına göre, o ve çok sevdiği eşi son altı buçuk yıldır bebek sahibi olmak için mücadele ediyordu ve bu da eşiyle aralarında duygusal açıdan inişli çıkışlı bir döneme yol açmıştı. Ancak daha sonra kocası dudak uçuklatan bir 'çözüm' buldu.

'SÜRPRİZ' YAPMAK İSTEDİLER

İhanetin acısıyla sarsılan eş, "Kocam ve kız kardeşim bana haber vermeden çocuk yaparak bana sürpriz yapmak için birlikte olmaya karar verdiler" dedi.

"Kız kardeşim, kocamla yattıktan sonra bu bebeğe sahip olmamı, bu bebeği kucaklamamı istiyor. Bunun sorun olmadığını çünkü bunun taşıyıcı annelik gibi olduğunu ve genetik olarak benim bebeğim olduğunu ve kız kardeşim bunun çok da önemli olmadığını söylüyor."

Zavallı kadın öfkeyle, 'bunun taşıyıcı annelikle aynı şey olmadığını' vurgulayarak, "Kocam bunun aldatma olmadığını, çünkü genetik olarak aynı olduğumuzu söyledi" diye konuştu.

'SENİNLE OYNUYORLAR'

Sosyal medya kullanıcıları skandal olaya yorum yağdırdı. Birçok kullanıcı aldatılan eşe destek vererek, 'boşanması ve ikisiyle de iletişim kurmaması' için çağrı yaptı. 

Haberin Devamı

Bir diğeri kullanıcı şöyle yazdı, "Büyük tehlike işaretleri. Artık o çizgiyi geçtiler, geçmeye de devam edecekler". Bir diğeri, "Bu durumdan kaçmalısınız! Korkunç bir karmaşa yarattılar!!" diye yazdı. Bir başkası ise, "Seninle oynuyorlar. Bununla uğraşmak zorunda kaldığın için çok üzgünüm" dedi.