Dünya Nişanlısı komadayken aldattı! Uyandığında gördükleri sosyal medyayı salladı

Nişanlısı komadayken aldattı! Uyandığında gördükleri sosyal medyayı salladı

09.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

25 yaşındaki genç kadının 10 metrelik istinat duvarından yere düşerek komaya girmeden önce, 4 yıllık güzel bir ilişkisi vardı. Ta ki o güne kadar... Uyandıktan sonra yaşadıkları ise filmleri aratmadı.

Nişanlısı komadayken aldattı Uyandığında gördükleri sosyal medyayı salladı

Milliyet.com.tr - 25 yaşındaki Brie Duval, 29 Ağustos 2020'de işler korkunç bir hal almadan önce Kanada'da yaşıyordu. 10 metrelik bir istinat duvarından kaldırıma düştüğünde arkadaşlarıyla dışarıdaydı. Beyin travması geçirmişti ve vücudunda ciddi kırıklar vardı. Aslen Avustralyalı olan Brie, Alberta Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Yaklaşık 5 ay hastanede kalan genç kadın, travma sonrası hafıza kaybı yaşadı. Şifreleri ve ev adresi gibi basit şeyleri bile unuttu. Hayatına dair eski detayları hatırlamaya başladığında ise ilk yaptığı şey nişanlısını aramak oldu. Komadan önceki hayatını hatırlamaya başlayan Brie, 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısının kendisini görmezden geldiğini ve hayatına devam ettiğini fark etti.

Haberin Devamı

'BEN VE OĞLUMLA YAŞIYOR'

2 milyon kez görüntülenen bir TikTok videosunda Brie, nişanlısına ilk kez ulaşmaya çalıştığında telefonuna başka bir kadından mesaj geldiğini söyledi. Mesajda, "Nişanlın evinizden taşındı ve şimdi birlikteyiz. Artık ben ve oğlumla yaşıyor, lütfen onunla iletişime geçmeyin" yazıyordu. Ayrıca 'eski’ nişanlısı Brie'yi tüm sosyal medya hesaplarından da engellemişti.

Nişanlısı komadayken aldattı Uyandığında gördükleri sosyal medyayı salladı

Genç kadın hastanede kaldığından beri nişanlısından haber alamadığını ve onun kendisini büyük bir boşluk içinde bıraktığını söyledi. İlişkilerinin neden bittiğine dair en ufak fikri bile yoktu. Yaşadığı onca talihsizlikten sonra nişanlısının böyle yapmasına anlam veremedi. Keza Brie’nin yaşadığı tek talihsizlik bu da değildi!

Haberin Devamı

GÜNLERCE ANNE VE BABASINI GÖREMEDİ

Brie, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle ülkeye gelmesi engellenen anne ve babasını da görememişti. Avustralya'da Kovid kısıtlamalarının zirve yaptığı dönemde kimsenin ülkeye giriş ve çıkışlarına izin verilmiyordu. Brie'nin ailesi, kızlarına veda etmek zorunda kalacaklarını düşünerek özel izin almak için hükümete gitti. Hükümet yetkilileri onları reddetti ve neden reddettiklerine dair bir sebep de söylemedi. Sadece kesin olarak "Hayır" dediler. Oysa Brie'nin anne-babasının varlığını yanında hissetmesi onu ölümün kıyısından kurtarabilirdi.

'SANKİ ÖLMÜŞ GİBİ HİSSEDİYORUM'

Genç kadın yaşadığı olaydan sonra bir daha asla ailesinden ayrı kalmak istemediğini fark ettiğini ve o zamandan beri onların yanında olmak için Avustralya'ya geri döndüğünü söyledi. Yaşadığı bu olaydan sadece fiziksel değil, mental olarak da ciddi bir şekilde etkilenmişti. Duval, yaşadıklarını şu şekilde ifade etti:

 "Normal hayata geri dönmek, sadece yeni normalimin ne olduğunu belirlemeye çalışmak çok zordu. İlk uyandığımda yutkunamıyordum. Yeniden yürümeyi denemek ve öğrenmek zorunda kaldım. Belimden ayak parmaklarıma kadar sanki ölmüş gibi hissediyorum. Beyin hasarım varmış gibi görünmüyorum ama bu hayatımın büyük bir parçasını etkiliyor. Her gün çalışıyor ve eskiden yaptığım basit şeyleri yapmak için mücadele ediyorum."

 

Nişanlısı komadayken aldattı Uyandığında gördükleri sosyal medyayı salladı

Brie'nin videosuna TikTok kullanıcılarından binlerce yorum yağdı ve nişanlısının yaptıkları karşısında birçok kişi şoke oldu. Yorum yapanlardan biri, "Sadece korkunç bir kazadan sağ çıkmakla kalmadınız, aynı zamanda ucuz da kurtuldunuz" diye yazdı. Travmatik beyin hasarı (TBI) ile yaşamayı öğrenmeye devam eden Brie ise iyileşme sürecinde ve bu hastalıkla yaşamanın nasıl bir şey olduğu konusunda farkındalık yaratmak için videolar paylaşmaya devam ediyor.