Dünya İnterneti karıştıran 'uzaylı' fotoğrafları! Sosyal medya yıkıldı: 1986'da çekildi, yeniden gün yüzüne çıktı

İnterneti karıştıran 'uzaylı' fotoğrafları! Sosyal medya yıkıldı: 1986'da çekildi, yeniden gün yüzüne çıktı

15.05.2024 - 09:46 | Son Güncellenme:

Bir profesörün çektiği uzaylı fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmasının ardından, onlarca yıl sonra yeniden gün yüzüne çıktı. Sosyal medya fotoğraflarla yankılanınca görüntüler İngiliz basınının gündeminde de yer aldı.

İnterneti karıştıran uzaylı fotoğrafları Sosyal medya yıkıldı: 1986da çekildi, yeniden gün yüzüne çıktı

Tuhaf olay 1986 yılında İtalya'daki Pavia Üniversitesi'nde meydana gelse de, fotoğraflar ancak sosyal medyada paylaşılınca İngiliz basının takibine takıldı...

Haberin Devamı

40 YIL ÖNCE ÇEKİLDİ

Bir üniversite profesörü, yaklaşık 40 yıl önce iddia edildiği üzere 'bir uzaylıyla' karşılaştıktan sonra, bazılarının uzaylılara dair şimdiye kadarki en net fotoğraf olarak kabul edebileceği fotoğrafı çekti.

Hikaye 1986'da başlıyor ancak İngiliz basınına göre fotoğraflar sosyal medya aracılığıyla henüz bu hafta ortaya çıkmış gibi görünüyor. Buna göre, İtalya'daki Pavia Üniversitesi'nden bir profesör, 1986 yılında işyerinde bir uzaylıyla karşı karşıya geldi.

'KOMPLO TEORİLERİNE UZAK BİR İSİM'

Modern 'karşılaşmalardan' elde edilen görüntülerin korkunç kalitesinin aksine, profesör, beyaz bir başlık takan, insan şeklindeki bir 'varlığın' beş fotoğrafını çekti.

İngiliz basını görüntüler o dönemde İtalyan bir dergide de yayımlandığını da kaydetti ve fotoğrafı çeken akademisyenin zekasıyla, rasyonelliğiyle tanındığını belirterek, normal şartlarda bu tür tuhaf komplo teorilerine tamamen yabancı olduğunu savundu.

Yazarlar