DünyaEski sevgiliden intikam için 70 kilo verdi

Eski sevgiliden intikam için 70 kilo verdi

20.10.2024 - 15:59 | Son Güncellenme:

Mutsuz ilişkisi yüzünden 146 kiloya kadar çıkan Kaliforniyalı kadın, sevgilisinden ayrıldıktan sonra nasıl 70 kilo verdiğini anlattı.

Eski sevgiliden intikam için 70 kilo verdi

Arkadaşları gece kulüplerinde dansa davet edilirken, kendisi bir kenarda kalıyordu. Kiloyu nedeniyle okulda ve sosyal hayatında hep "zorbalığa" maruz kaldı. Los Angeles'ta yaşayan 33 yaşındaki Josie Varela için son darbe erkek arkadaşından geldi. İlişkisi boyunca horlanan genç kadın, ayrıldığında mutsuzluğun da etkisiyle artık 146 kilo olmuştu ve 4XL beden giyiyordu. Günde dört kez fast food zincirlerinden en büyük menülerden sipariş ettiğini söyleyen kadın, "İlişkimde yemek yemeyi bir rahatlama mekanizması olarak kullanırdım. Yemek benim için uyuşturucu gibiydi. İlişkiden sonra kalbim o kadar kırıldı ki, intikam motivasyonuyla kilo vermeye başladım" diyor.

Haberin Devamı

"ORTA YOLU BULDUM"

Josie Varela, "Başlangıçta intikam bedeniydi, ama daha sonralı bunun sağlığım için önemini fark ettim" şeklinde konuşurken, hikayesini şöyle anlatıyor. "Kas kazanmak için her gün spor salonuna gidiyordum, sonra Covid vurduğunda koşuya ve bisiklete binmeye başladım. Şimdi 80 kiloyum ama iyi bir orta yol buldum; aktif olmaktan hoşlanıyorum, sağlıklıyım ve sevdiğim yemeği yiyorum.'

Josie'nin önceki diyeti:

  • Kahvaltı: İki sosisli, iki kızarmış patates, büyük boy kahve ve kurabiyeler
  • Öğle yemeği: İki cheeseburger, tavuk nugget, kola
  • Akşam yemeği: Meksika fasulyesi, patates kızartması ve altı tortilla
  • Atıştırmalıklar: Dondurma, cips, tatlılar, kurabiyeler

Josie'nin şu anki diyeti

  • Kahvaltı: Avokado, haşlanmış yumurta ve kuşkonmaz
  • Öğle yemeği: Hindi, mantar, brokoli ve pirinç keki veya salata veya sebzeli sandviç
  • Akşam yemeği: Izgara tavuk, esmer pirinç, ızgara kabak ve yeşillikler
  • Atıştırmalıklar: Kuru meyve, badem, yoğurt

Eski sevgiliden intikam için 70 kilo verdi

Ocak 2018'de egzersiz yapmaya başladı ve beslenme düzenini değiştiren genç kadın, şu an iki yıllık evli ve kilo verme yolculuğunun ortasında tanıştığı eşinin desteğinin de şu anki kilosuna ulaşmasında çok etkili olduğunu söyledi.