DünyaEski kocası ormana zincirledi! 40 gün sonra bulundu, konuşamıyordu bile

Eski kocası ormana zincirledi! 40 gün sonra bulundu, konuşamıyordu bile

01.08.2024 - 13:40 | Son Güncellenme:

Zavallı kadın, 40 gün boyunca sırra kadem bastıktan sonra bir ormanda ağaca zincirlenmiş halde bulundu. Konuşacak mecali bile olmayan kadının yazdığı not ona kabus dolu günleri yaşatan caniyi ortaya çıkardı.

Eski kocası ormana zincirledi 40 gün sonra bulundu, konuşamıyordu bile

49 yaşındaki Lalita Kayi Kumar, ağladığını duyan bir çoban tarafından Hindistan'ın Goa eyaletindeki bir ormanda bulundu.

Haberin Devamı

YAZDIĞI NOT KABUSA IŞIK TUTTU

Eski kocası ormana zincirledi 40 gün sonra bulundu, konuşamıyordu bile

Kurtarıldığında konuşacak mecali dahi olmayan zavallı kadın, eski kocasının onu ölüme terk ettiğini ve 40 gündür yemek yemediğini anlatan bir not yazdı.

Ancak Kumar'a göre yaşadığı kabus bununla da bitmemişti. Kendisine 'ağır psikoza yol açması için bir enjeksiyon yapıldığını ve bunun çenesinin ciddi şekilde kilitlenmesine ve su içememesine yol açtığını' aktardı. İngiliz basını kadının damar yoluyla beslenmesi gerektiğini yazıyor.

KENDİSİNİ ÇÖZEMEYECEK KADAR ZAYIFTI

Eski kocası ormana zincirledi 40 gün sonra bulundu, konuşamıyordu bile

Kumar bulunduğunda bacakları ağaca bağlı ancak elleri serbest haldeydi. Bir polis memuru, kendisinin zincirlerini çözemeyecek kadar zayıf olduğunu kaydetti. Yanı sıra vücudunda çok sayıda başka yaralanmalara işaret eden izler olduğu gelen bilgiler arasında.

Bulunduğunda üzerinde transparan bir yağmurluk, yeşil bir gömlek ve yıpranmış kahverengi bir pantolon bulunuyordu. Kumar, doktorlar ruh sağlığı konusunda endişelerini dile getirdikten sonra tedavi için hastaneye sevk edildi. Bir hastane görevlisi şöyle konuştu: 

Haberin Devamı

"Tehlikeden kurtuldu, ancak şiddetli depresyon ve diğer ruh sağlığı rahatsızlıklarından mustarip. Antidepresan kullandığını gösteren tıbbi reçeteler bulduk."

Polis, eski kocasına cinayete teşebbüs davası açtı. Çiftin yakınları halihazırda polis tarafından sorgulanıyor.