DünyaDemirören Medya'nın görüntüleri dünya basınında! İşte katliamın kanıtı fotoğraflar

Demirören Medya'nın görüntüleri dünya basınında! İşte katliamın kanıtı fotoğraflar

20.10.2024 - 14:35 | Son Güncellenme:

Demirören Medya ekipleri uzun süredir Lübnan'da. Ekiplerimizin çektiği görüntü ve fotoğraflar dünya basınında da yer alıyor. Demirören Görsel Medya Muhabiri Uğur Yıldırım'ın çektiği fotoğraflarsa yabancı gazeteler tarafından sık sık kullanılıyor. İsrail'in Lübnan'a saldırılarının anbean fotoğrafını çeken Uğur Yıldırım, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı.

İsrail'in Lübnan'daki saldırıları sonrası Demirören Görsel Medya Muhabiri Uğur Yıldırım'ın fotoğrafları dünyada yankı buldu. Uğur Yıldırım Lübnan'dan şu bilgileri aktardı:

Haberin Devamı

Savaşı anlatmanın pek çok yolu var. Cenazelerde sivillerin zarar gördüğünü göstermek istiyordum. İsrail sadece askeri yerleri vurmuyor. Her yer her an hedef olabilir. 1 yaşındaki Ivana bebeğin fotoğrafları da çok acıydı.

Demirören Görsel Medya servisi olarak partner kuruluşlara servis ediyoruz. Binlerce gazeteci var Beyrut’ta dünyanın gündemi burada. Bir fark oluşturabilmek için geldik.

Demirören Medyanın görüntüleri dünya basınında İşte katliamın kanıtı fotoğraflar

Bu çocuklar zorunlu olarak göç ettirildi. Ben de bir babayım çocuklarımızı pamuklara sarmak isteriz, Lübnanlı çocuklar için de istiyoruz. Lübnan devleti temel şeylerini karşılamadığı için savunma sistemi de yok. Herkes açık hedef. İsrail her noktayı vuruyor. Sivil-asker ayrımı yok.

1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10