DünyaCesetleri çocukları buldu! Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler

Cesetleri çocukları buldu! Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler

18.04.2023 - 11:55 | Son Güncellenme:

Hindistan'da korkunç şekilde intihar eden genç çiftin cesetlerini çocukları buldu. Cansız bedenler ile kafaların ayrı yerlerde olduğu polis tarafından açıklanırken söz konusu gelişme dünyada ses getirdi.

Cesetleri çocukları buldu Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler

Hindistan'da evli bir çift tarafından düzenlenen 'ritüel' dünyada ses getirdi. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu. Ülke polisi tarafından yapılan açıklamada 38 yaşındaki Hemubhai Makwana ve 35 yaşındaki eşi Hansaben Makwana, Vinchiya köyündeki barakalarında korkunç ritüele imza attı ve hayatlarını kaybetti.

Haberin Devamı

CESETLERİ ÇOCUKLARI BULDU

Çiftin cansız bedenini ise bir gün önce amcasına giden 12 ve 13 yaşındaki çocukları buldu. Çocukların bulduğu bedenlerin kafaları bedenlerinden ayrılmış haldeydi.

Cesetleri çocukları buldu Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler

İhbar üzerine olay yerine gelen Hint polisi çiftin kendi canlarına isteyerek son verdiklerini ve ölümlerinden herhangi bir üçüncü şahsın sorumlu olmadığını belirten 'Gujarati' dilinde yazılmış bir intihar notu buldular. Veda mektubunun devamında çift, geride kalan 2 çocuğuna aile üyelerinin bakmalarını istediğini de yazdı.

KAFALARI ATEŞ SUNAĞININ İÇİNE DÜŞTÜ

Olayı araştıran polis çiftin kafa kesmeyi içeren intiharının bir kara büyü ritüelinin parçası olup olmadığını belirlemeye çalışıyor. Çiftin ölüm şekli, kurban ritüelinin bir parçası olarak ele alındı.

Buna göre ev yapımı giyotinle kafalarını kesen çift, başlarını tam da ateş sunağına düşecek şekilde ayarlamıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan çiftin son bir yıldır her gün barakalarında kurdukları tapınakta Hinduizm'in ana tanrılarından biri olan tanrı Shiva'ya taptığı bilgisi de edinildi.

Cesetleri çocukları buldu Ev yapımı giyotinle sırayla intihar ettiler