Dünya63 yaşında 'anne' olacak! Genç kocasıyla cinsiyet partisi verdiler

63 yaşında 'anne' olacak! Genç kocasıyla cinsiyet partisi verdiler

10.07.2024 - 16:34 | Son Güncellenme:

63 yaşındaki bir kadın ve 26 yaşındaki genç kocasıyla, ilk çocuklarının yaklaşan doğumunu, cinsiyet partisiyle kutladı. Görüntülere sosyal medyada yorum yağdı.

63 yaşında anne olacak Genç kocasıyla cinsiyet partisi verdiler

Amerikalı çift, bebek haberiyle dünya basınının takibine takılmıştı. İkili şimdi, düzenledikleri cinsiyet partisiyle yeniden gündemde. 

Haberin Devamı

YEDİ ÇOCUĞU 17 TORUNU VAR

63 yaşında anne olacak Genç kocasıyla cinsiyet partisi verdiler

Yedi çocuk annesi ve 17 torun sahibi olan 63 yaşındaki Cheryl McGregor, Hayatının aşkı 26 yaşındaki Kuran McCain ile ilk bebek sahibi olmaya hazırlanıyor. İkilinin alışılmadık romantizmi ve yaş farkı, onları hızla sosyal medyada tanınır hale getirdi.

İnternette aşklarıyla övünen çift, Cheryl'ın yaşı sebebiyle doğal yollarla hamile kalamaması üzerine taşıyıcı annelik yoluyla bebek sahibi olacaklarını açıklamıştı. Şimdi ise düzenledikleri partiyle bebeklerinin cinsiyetini dünyaya duyurdular.

SEVİNÇ İÇİNDE SARILDILAR

Çiftin partiye dair paylaştıkları video, 2,6 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı ve bir kız bebekleri olacağını keşfettiler. Cheryl, sevinç içinde 26 yaşındaki kocasına sarıldı.

Görüntülere yorum yağdıran sosyal medya kullanıcıları çifti tebrik etti. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Sizin adınıza çok sevindim" dedi. Bir diğeri, "Sevimli bir çiftsiniz. Yaş sadece yaştır. İkinizin de birbirinizi koşulsuz sevdiğinizi görüyoruz" diye yazdı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN HEM DESTEK HEM DE ELEŞTİRİ YAĞDI

Ancak bazı kişiler ise çifti yaş farkından dolayı eleştirdi. Bir kullanıcı, "Ah, umarım bebekle tanışacak kadar uzun yaşar" diye yazdı. Başka bir kullanıcı ise, "Kimin daha çılgın olduğunu bilmiyorum, ikisi mi yoksa bunu destekleyen aile üyeleri/arkadaşlar mı?" yorumunu yaptı.