17.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:
Mutfak Sanatları Akademisi’ndeki etkinlikte misafirler, Türkmen’den Paşabahçe ürünleri eşliğinde yeni yıl sofralarının gözdesi olacak kolay ve lezzetli yılbaşı mezelerinin püf noktalarını öğrendi. Türkmen menüsünde, “Pancarlı Patatesli Cacık”, patlıcan, tahin ve yoğurdun mükemmel birleşimi “Mütebbel” ve Lübnan mutfağının eşsiz tadı “Muhammara”ya yer verdi. Birbirinden değişik ve boylarda kase ve tabakların kullanıldığı organizasyonda, üç değişik meze çeşitli ürünlerle eşleştirilerek sunumlara farklılık katıldı.
‘Yılbaşı Lezzetleri’ etkinliğinde eğlenceli vakit geçiren katılımcılar, gün sonunda hazırladıkları tarifleri markanın koruma sağlayan Storemax saklama kaplarında muhafaza etti.