CaddeZeynep Bastık ile aşk yaşayan Serkay Tütüncü: Çok iyi anlaşıyoruz!

Zeynep Bastık ile aşk yaşayan Serkay Tütüncü: Çok iyi anlaşıyoruz!

25.08.2024 - 10:43 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin başarılı pop şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık şle yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından söz ettiren eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Tütüncü, aşk hayatıyla ilgili sorulara yanıt vermekten kaçınmadı.

Zeynep Bastık ile aşk yaşayan Serkay Tütüncü: Çok iyi anlaşıyoruz

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, 2011 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Bastık, geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Ayyıldız'la olan ilişkisini noktalayan Bastık, eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile bir ilişkiye başlamıştı.

DUDAK DUDAĞA!

Çiçeği burnunda sevgililer Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Cennet Koyu'nda tekne keyfi yapmıştı. Önce birbirlerine sarılan Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü, daha sonra dakikalarca öpüşmüştü.

FOTOĞRAF İSTEĞİNİ KIRMADI

Oyuncu Serkay Tütüncü, geçtiğimiz gün bir AVM’de objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna gelen ünlü isim, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayıp soruları da yanıtladı.

Zeynep Bastık ile aşk yaşayan Serkay Tütüncü: Çok iyi anlaşıyoruz

"HER ŞEY YOLUNDA"

Zeynep Bastık’la yaşadığı ilişkinin güzel gittiğini söyleyen Serkay Tütüncü, “Çok iyi anlaşıyoruz. Her şey yolunda ve güzel gidiyor” dedi. Hızlı bir mağaza turu yapıp yeni sezon ürünlerinden alışveriş yapan Tütüncü, sonrasında aracına binerek AVM’den ayrıldı.

Haberin Devamı