CaddeYeni sezon tanıtımı ekrana damga vurgu

Yeni sezon tanıtımı ekrana damga vurgu

29.08.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeni sezon tanıtımı ekrana damga vurgu

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ‘Arka Sokaklar’, yenilenen oyuncu kadrosu, yönetmeni ve logosuyla yeni sezona hazır! Her cuma günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan projeden sıra dışı bir tanıtım filmi yayınlandı. Videoda, “Tarih olmak başka, tarih yazmak başka” sloganıyla proje izleyicileri ekran başına çağırıyor. Yapımın yeni sezon tanıtım filmi, Hüsrev Kethüda Hamamı’nda çekildi. Film, küçük bir kız çocuğunun mekâna girmesiyle başlıyor. 

Haberin Devamı

Sırasıyla Selçukluların sembolü ‘Çift Başlı Kartal’, Sultan III. Ahmed dönemine ait minyatür tablo Surname-i Vehbi ve Hitit Güneş Kursu’na bakan kız çocuğu, daha sonra çerçevelenmiş ‘Arka Sokaklar’ afişiyle karşı karşıya kalıyor. Rıza Baba’nın (Zafer Ergin) “Tarih olmak başka, tarih yazmak başka... Haydi biz başlıyoruz, yeni sezona hazır mısın evlat?” sözleriyle genç nesillere seslenen tanıtım, her jenerasyondan izleyiciye davette bulunuyor. Fragman, sosyal medyada gündem oldu. 

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği ‘Arka Sokaklar’da yönetmen Baran Özçaylan, bayrağı Orhan Oğuz’dan devraldı.