Cadde'Yalan' dizisinde Haluk dehşet saçtı! Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

'Yalan' dizisinde Haluk dehşet saçtı! Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

27.08.2024 - 00:18 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' 12. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Haluk yanlış DNA testini herkesin içinde okuttu. Melike oyuna geldiğini çok geç anladı. Gerçek DNA test sonucunu bilen Haluk, Berrin'e öfke kustu. Eşini tehdit ederek tüm yaşananları öğrendi. Hazal'a, Hülya ile Cengiz'in silahla rehin alındıkları anlarını izletti. Savcı Yaman, bir delille Melike'nin yanına geldi. İşte detaylar...

Yalan dizisinde Haluk dehşet saçtı Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

Melike'yi kaçıran kişinin Kadir olduğu ortaya çıktı. Haluk'la Berrin de, otelde konuşurken Duru'yu gördüler. Kızlarıyla beraber evlerine gelseler de Haluk'un huzursuzluğu geçmedi.

Haberin Devamı

Melike, Kadir'in imzasından zamanında vefat eden kocası Kenan'ın şiirlere attığı imzayla aynı olduğunu fark edip Kadir'in ona aşık olup olmadığını sorguladı. Melike, Kadir'le yüzleşerek mektupları onun yazıp yazmadığını sordu. Kadir cevap veremeyerek evden çıktı. Melike peşinden giderek Kadir'i yalancılıkla suçladı.

YALAN SON BÖLÜM

KADİR İTİRAF ETTİ

Kadir dayanamayarak Melike gerçekleri anlattı. Haluk, Melike'yi arayarak eve gelecek DNA testi için çağırdı.

O sırada eve gelen Hazal, Duru'yla tartışır gibi yaptıktan sonra Berrin'e Haluk'un DNA testi yaptırdığını söyledi. Kerim, babasına olanlardan sonra Duru'nun artık onun için önemli olmadığını ifade etti.

Yalan dizisinde Haluk dehşet saçtı Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

Cinayet gecesinin gizli tanığı ortaya çıktı! / TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Haluk dehşet saçtı Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

Haluk'un oyununda biri vuruldu! / TIKLA İZLE

MELİKE ŞAŞKINA DÖNDÜ

DNA raporu eve geldi. Haluk en çok onu ilgilendirdiği için Duru'dan okumasını istedi. Duru kağıtta negatif yazdığını söyleyince Melike oynanan oyunu anladı. Haluk, gerçek raporun kendisine gönderilmesini isteyip eve Negatif kağıt gelmesini istemiş. Melike olanları anlamasına rağmen Duru'yu incitmemek için olanları kabullenmiş gibi konuştu.

Yalan dizisinde Haluk dehşet saçtı Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

"Sil baştan kuracağız yeni hayatımızı!" / TIKLA İZLE

 HALUK YAŞANANLARI ÖĞRENDİ

Akşam olunca Haluk gerçek DNA testini getirip Berrin'in yüzüne fırlattı. Berrin gerçeği anlatacakken Haluk sinirinden daha fazla dinleyemedi. İkili tartışırken Duru yanlarına gelip ne olduğunu sordu. Haluk otelde çıkan yangını Berrin'in çıkarttığını söyleyerek hastalığının artık daha da çok artığını ifade etti. Berrin de, söylenenleri yalanlayamadı. Haluk, Berrin'i eskiden yaşadıkları eve getirerek tüm olan biteni dinledi. Haluk bir gün gerçeklerin ortaya çıkacağından endişe etse de Berrin onu rahatlattı.

Yalan dizisinde Haluk dehşet saçtı Melike cinayetle ilgili bir delile ulaştı

DNA testi sonuçlandı! / TIKLA İZLE

MELİKE YILLAR SONRA BİR DELİLE ULAŞTI

Haluk, Hazal'ı iş yemeğine çağırdı. Cengiz ve Hülya da, Melike'nin yeni evini görmek için hazırlanıp dışarı çıkıyordu. O sıralarda Kadir ellerinde çiçekle Melike'nin evine gelerek yardım etmek istediğini söyledi. Melike, Kadir'le konuşurken Yaman savcı bulduğu delili söylemek için eve gelince Kadir'in tadı kaçtı. Hülya ile Cengiz evi ararken bir grup adam tarafından kaçırıldı. İş yemeğinde Haluk bir anda telefonu Hazal'a verdi. Telefona bakan Hazal gördükleri karşısında şoke oldu. 2 adamın anne ve babasını silahla doğrulttuğunu gördü. Savcı Yaman, olay gecesinde Kenan'ın Melike'yi aldattığı kadının olay yerinde olduğunu ve 2 kişinin daha orada olduğunu söylediğini sonra ifadesinin mahkeme tutanaklarından çıkartıldığını ifade etti.