Cadde'Çapraz ateşe tutulduk! Araca 180 mermi isabet etti'

'Çapraz ateşe tutulduk! Araca 180 mermi isabet etti'

26.08.2024 - 13:58 | Son Güncellenme:

‘Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ferman Toprak, müzik kariyeri hakkında bilinmeyenleri anlattı. Çocukluk dönemine dair yaşadığı travmatik olayı anlatan arabesk sanatçısı, şarkı söyleye söyleye kekemeliği yendiğini açıkladı.

Çapraz ateşe tutulduk Araca 180 mermi isabet etti

Ferman Toprak, modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Son dönemde erkek sanatçıların 'estetik' haberleriyte gündeme gelmesi hakkında şarkıcı, "Manikür, pedikür yaparım ama erkekte estetiğe karşıyım. Bir erkeğin yüzündeki çizgilerin, yaşlandıkça yaşadığı yılların izi olarak görünmesini daha doğal buluyorum. Onlar antropoza girdiği için genç kalma isteği oluyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"LAHMACUNA 3 BİN 900 LİRA VERDİM"

Tatil bölgelerinde bazı mekanların uyguladığı yüksek fiyatlara değinen Toprak, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor ama herkes de 'Kim kime hesabı itelerse' diye yaşıyor. Geçen gün Bodrum konserimden sonra eşimle acıktık, üç lahmacun üç ayrana üç bin 900 TL hesap geldi. 'Bu ne kardeşim, her lahmacuna bir kilo et mi koydunuz? Ben Ferman Toprak' dedim. Onlar da bana 'Burası Türkbükü' dediler. Hesabımızı ödedik, kalktık" ifadelerini kullandı.

Çapraz ateşe tutulduk Araca 180 mermi isabet etti

"ŞÖHRET OLMAM İÇİN BABAM ÜÇ EV SATTI"

"Şöhrete giden yolda ailenizin tepkisi ne oldu?" sorusu üzerine 49 yaşındaki şarkıcı, "Ailem varlıklı bir aileydi ama hiçbir zaman bu işlere girmemi istemediler. Vazgeçmedim, onlar da bendeki bu istek ve azmi görünce destek oldular. Babam üç tane ev sattı ve Unkapanı'na geldim. En büyük pişmanlıklarımı, en büyük darbelerimi Unkapanı'nda yedim. Ben oraya Unkapanı değil, 'Kurtkapanı' diyorum" itirafında bulundu.

Çapraz ateşe tutulduk Araca 180 mermi isabet etti

Haberin Devamı

"12 YAŞIMA KADAR KEKEMEYDİM"

Çocukken yaşadığımız şeyler hiç kolay değildi. Annem, ben ve kardeşim Şanlıurfa otogarındayken çapraz ateşe tutulup, öldürülmeye çalışıldık. Hatırladığım kadarıyla annem üstümüze kapaklanıp bizi arka koltuğun arasına aldı. O saldırıda şoför rahmetli oldu, balistik raporuna göre araca 180'e yakın mermi isabet etmiş ama hiçbiri bize gelmedi. Ben 12 yaşına kadar kekeme olarak yaşadım. Ben bir diyene kadar arkadaşlarım yüze kadar sayıyordu. Zamanla şarkı söyleye söyleye kekemeliği yendim.

Çapraz ateşe tutulduk Araca 180 mermi isabet etti

"AJİTASYON YAPMADIM"

Arabeskçilere sitem eden ünlü şarkıcı, "Genç yaşlarda şöhreti yakalamak için çok çabaladım. Genel olarak arabesk söyleyen şarkıcılar hep bir acının arkasına saklanır. 'Çocukken ben bunu yaşadım, simit sattım, inşaatta çalıştım' vs. Ben hiçbir zaman simit satmadım, bunun arkasına da saklanmadık. Allah’a şükür ailemin durumu çok iyiydi" şeklinde konuştu.

Çapraz ateşe tutulduk Araca 180 mermi isabet etti

Yazarlar