CaddeÜnlü rapçi Ceza'dan yeni tarz! 'Cennet Mahallesi Rüstem'e dönmüş'

Ünlü rapçi Ceza'dan yeni tarz! 'Cennet Mahallesi Rüstem'e dönmüş'

08.08.2024 - 08:58 | Son Güncellenme:

Türk Rap Müziği denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Ceza, yeni tarzıyla gündem oldu. Ünlü ismin imajı, Cennet Mahallesi'ndeki 'Rüstem' karakterine benzetildi.

Ünlü rapçi Cezadan yeni tarz Cennet Mahallesi Rüsteme dönmüş

'Yerli Plaka', 'Fark Var', 'Suspus' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ceza için, geçtiğimiz haftalarda Oğuzhan Uğur tarafından kendisi için düzenlenen 'SAYGI1' etkinliği düzenlenmişti.

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Uğur ve Eser Yenenler’in sunacağı etkinlikte aralarında Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Murda, Lil Zey, Candan Erçetin ve Gripin’in de olduğu 15 ünlü isim etkinlikte sahne almıştı.

GÖRSEL ŞÖLEN!

Ceza şarkılarının yorumlandığı özel gece, dans gösterileri, grafiti sanatı ve sahne şovlarıyla rapseverlere görsel şölen sunmuştu.

Ünlü rapçi Cezadan yeni tarz Cennet Mahallesi Rüsteme dönmüş

DERGİ KAPAĞINDA YER ALACAK

Son olarak bir derginin ağustos ayı kapağında yer alacağı öğrenilen Ceza, haberi hayranlarına vermek için kamera karşısına geçti. Ünlü rapçinin paylaşımındaki tarzı sosyal medyada gündem oldu.

'RÜSTEM' BENZETMESİ

Üzerine desenli gömlek giyen rapçinin kafasında sardığı aynı kumaştan örtülü yeni haline sosyal medya kullanıcılarından, 'Cennet Mahallesi Rüstem' benzetmesi geldi.

Haberin Devamı

Ünlü rapçi Cezadan yeni tarz Cennet Mahallesi Rüsteme dönmüş