CaddeSırlarla dolu bir hikâye

Sırlarla dolu bir hikâye

31.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelecek ‘Bizi Birleştiren Hayat’ dizisi, sırlarlar dolu hikâyesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek

Sırlarla dolu bir hikâye

Birbirinden güçlü içerikleriyle yaz sezonuna damga vuran Kanal D, günlük dizi formatındaki yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. ‘Ayazın Sonu Güneş’i seyirciyle buluşturan kanalın yeni günlük dizisi belli oldu. Sırlarla dolu bir hikâyeyi anlatan ‘Bizi Birleştiren Hayat’, yeni sezonda Kanal D’de olacak. Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yapımını Royal Pictures üstleniyor.

Yeni sezonda hafta içi her gün ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme alırken; yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor. Projede; Soylu bir aileden gelen Münevver Hanım (Kasapbaşoğlu), yıllar eskitse de hâlâ gösterişli olan konağında, emektar hizmetçisi Suzan ile birlikte yaşamaktadır. Bir gece konağın kapısına, ablası tarafından bırakılan küçük kız çocuğu, sonrasında yaşananlar çok kişinin hayatını değiştirecek.