CaddeYaşar'ın konser heyecanı! 'Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor'

Yaşar'ın konser heyecanı! 'Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor'

05.08.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Yaşar, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen Yaşar, heyecanını dile getirerek "Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor" dedi.

Yaşarın konser heyecanı Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor

Yaşar, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerine muhteşem konser verdi. Ünlü isim, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarına röportaj vermeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Heyecanını dile getiren 54 yaşındaki şarkıcı, "Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor, midem bulanıyor. Çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Yaşarın konser heyecanı Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor

"Seyirciye sahneye çıkınca söyleyeceğim, sürçülisan edersek affola... İnanın tecrübe hiç fark etmiyor her konserde aynı heyecanı duyuyorum" diyen Yaşar, sözlerine şöyle devam etti:

Çıktıktan sonra yavaş yavaş azalır alışırsınız hem sahneye, hem seyirciye... Sahnede hepimiz hata yapıyoruz. Yanlış nota çalıyoruz, sesimiz de detoneler oluşuyor. Oluyor bunlar, 'yaşamıyorum' diyen yalan söyler.

Yaşarın konser heyecanı Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor

"ALBÜM YAPTIM AMA PİYASAYA ÇIKARMADIM"

Yeni albümünden de bahseden ünlü isim, "Bu yaz bi albüm yaptım ama çıkarmadım, bekliyorum. Ayşe ile beraber yaptığımız şarkı çok iyi gidiyor, tüm listelerde şimdilik bizi o şarkı destekliyor. Okullar açılsın, herkes bir kendine gelsin, önümüzü görelim; albümü piyasaya çıkarırım" dedi.