CaddePınar Deniz ve Kaan Yıldırım yarın evleniyor! İtalya'dan ilk paylaşım

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yarın evleniyor! İtalya'dan ilk paylaşım

16.09.2024 - 11:04 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterini canlandıran Pınar Deniz, iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlıkları yaptığını doğrulamıştı. Çift, nikahın yapılacağı ülke olarak iddia edilen İtalya'ya gitti.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yarın evleniyor İtalyadan ilk paylaşım

Kanal D ekranlarında yayınladığı dönem pazar akşamlarına damga vuran dizi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap vermişti.

Haberin Devamı

Yüzü olduğu markanın lansman gecesinde görüntülenen ve hamile olduğu öne sürülen Pınar Deniz, evlilik iddialarını doğrulamıştı.

"EVET, EVLENİYORUZ"

"Kıpkırmızı oldum" diyen Pınar Deniz, açıklamasını, "Eylül ayında evleniyoruz. Kısmet bakalım. Hiç bir şey söylemek istemiyorum, evleniyoruz ve mutluyuz" sözleriyle noktaladı.

"SİZE SÖYLER MİYİM?"

Kendisine gelen birçok projeyi şimdilerde reddeden Deniz, sorulan 'hamilelik' sorularına ise "Hamile olsam size söyler miyim?" demişti.

İDDİA EDİLEN TARİHTEN 1 GÜN ÖNCE GİTTİLER

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin 17 Eylül tarihinde Roma Başkonsolosluğu’nda nikahının gerçekleşeceği öğrenilmişti. Çift, iddia edilen nikah tarihinden bir gün önce İtalya'ya gitti.

Haberin Devamı

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yarın evleniyor İtalyadan ilk paylaşım