CaddeOğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı! 'Anneliğimi kimse eleştiremez'

Oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı! 'Anneliğimi kimse eleştiremez'

19.08.2024 - 10:52 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden Harun Akaröz (52), 27 Temmuz Cumartesi günü yaşamını yitirmişti. Oğlunun vefatı ile sarsılan Safiye Soyman ise, acı olaydan 20 gün sonra sahnelere dönme kararı aldı. Bu kararı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Soyman, 'Aramızda Kalmasın'a konuşarak sosyal medya kullanıcılarına yanıt verdi.

Safiye Soyman'ın; 24 yıldır kas güçsüzlüğü, dengede bozukluk, yürüme ve konuşma aksaklığı ile kendini belli eden ve merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalık olan MS ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 26 Temmuz'da Burdur'da fenalaşıp hastaneye götürülmüştü.

Haberin Devamı

Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, 27 Temmuz'da hastanede yaşamını yitirmişti. Akaröz’ün cenazesi defnedilmek üzere Bodrum’a getirilmişti.

Oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı Anneliğimi kimse eleştiremez

"MORGDA ELLERİMLE YIKADIM"

Safiye Soyman, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Gitti benim oğlum, üstüne bir sinek konsun istemezdim. Çok iyi bakardım. Çekimden geldim, beni bekliyormuş. Ben geldim bir hafta sonra vefat etti. Morgda ellerimle yıkadım. Gülerek gitti benim çocuğum" demişti.

Oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı Anneliğimi kimse eleştiremez

"SAHNE HİÇBİR ZAMAN KAPANAMAZ"

Oğlunu kaybetmesinin üzerinden 20 gün geçen Safiye Soyman, sahnelere geri dönme kararı aldı. Soyman, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi... Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz. Oğlum için yine ayağa kalktım. Kayseri'den size sevgiler... Benim canlarım sizlere her zaman samimi ve duygularımla... Bu işlere daha önce 6 ay önce almıştım ve sözleşmelerim vardı. Hayat devam ediyor hangi meslekte olursa olsun" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı Anneliğimi kimse eleştiremez

Soyman'ın bu kararı sosyal medyada kullanıcılarının bazılarından eleştiri almasına sebep oldu. Ünlü isme; "Bence oğlunuz, 'Annem beni çabuk unuttu' diye üzülürdü", "En azından 40'ı çıksaydı", "Sahne kaçmıyor, yazık", "'Canım sahneye çıkmak istedi' dese daha samimi olurdu" gibi eleştiriler geldi.

Oğlunun vefatından 20 gün sonra sahneye çıkmıştı Anneliğimi kimse eleştiremez

"ANNELİĞİMİ KİMSE TARTIŞMASIN"

63 yaşındaki Safiye Soyman, sahneye çıkma kararını eleştirenlere yanıt verdi. 'Aramızda Kalmasın'a konuşan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Yorumları okudum. Bazıları çok acımasız. Anneliğimi kimse eleştiremez. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum. Acıyı kimin nasıl yaşadığı, taşıdığı bilinmez. Böyle bir acıda ahkam kesilmez. Oğlum için 25 yıl mücadele ettim. Bu ölüme hazırdık. Yavrumu Allah daha fazla çektirmeden yanına aldı. Benim acım son nefesime kadar devam edecek. Anneliğimi kimse tartışmasın, herkes işine baksın.

Yazarlar