CaddeSafiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetmişti! Yakın dostu Seda Sayan cenazeye gelemeyecek

Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetmişti! Yakın dostu Seda Sayan cenazeye gelemeyecek

28.07.2024 - 11:03 | Son Güncellenme:

Burdur'da Ağlasun ilçesinde, sanatçı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz (47), solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede dün hayatını kaybetti. Soyman'ın oğlunun cenazesi için dostları harekete geçerken yakın arkadaşı Seda Sayan'ın gelemeyeceği öğrenildi.

Sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, geçtiğimiz akşam gece saatlerinde fenalaşıp hastaneye götürüldü. Akaröz, solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

VEFAT HABERİNİ BODRUM'DA ALDI

Akaröz'ün rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır Yeşilbaşköy köyünde yaz aylarını geçiren Soyman, vefat haberini aldığı Bodrum'dan Burdur'a gitmek için yola çıktı. Soyman'ın oğlunun ölümü, sanatçının sevenleriyle ilçe sakinlerini üzdüğü belirtildi.

Safiye Soymanın oğlu hayatını kaybetmişti Yakın dostu Seda Sayan cenazeye gelemeyecek

"KARDEŞİM"

Usta sanatçı Safiye Soyman'ın kızı Ümran Akaröz, Harun Akaröz'ün ölüm haberini sosyal medya hesabından 'kardeşim' notuyla duyurdu.

"BEN BU ACIYA NASIL DAYANACAĞIM"

Oğlunun vefatıyla yıkılan Safiye Soyman, “Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Allahım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum’da son yolculuğuna uğurlayacağım" dedi.

UÇAK BULAMADI

28 Temmuz pazar günü cenazesi yapılacak olan Harun Akaröz Bodrum'da son yolculuğuna uğurlanacak. 2. Sayfa'nın haberine göre, Soyman'ın en yakın arkadaşı Seda Sayan, Amerika'dan dönüş için uçak bulamadı. Sayan, cenazede olamayacağına dair: 'Buradan dua göndermek dışında elimizden bir şey gelmiyor' dedi.

Haberin Devamı