CaddeMurat Ünalmış'tan mutlu aile tablosu! 'Aşklarım benim'

Murat Ünalmış'tan mutlu aile tablosu! 'Aşklarım benim'

23.09.2024 - 08:30 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Gülcemal' dizisinde Melis Sezen ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından eşi Nutiye Akar ile evlilik yıldönümünü kutladığı romantik bir paylaşımda bulundu.

Murat Ünalmıştan mutlu aile tablosu Aşklarım benim

Güneşi Gördüm', 'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Deli Gönül' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Murat Ünalmış, geçtiğimiz sene eylül ayında Albena İlieva (Nutiye Akar) ile sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Şubat ayında bebek beklediklerini duyuran ikili, Nisan'da ise Selim Baran ismini verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı.

AİLE KARESİNİ PAYLAŞTI

Murat Ünalmış, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşıma gündeme geldi. 614 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından evlilik yıl dönümünü kutladığı bir aile karesini yayınlayan Ünalmış; şu mesajı yazdı:

Nice güzel yıllarımız olsun aşklarım benim. 

Murat Ünalmıştan mutlu aile tablosu Aşklarım benim

"ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN"

Ünalmış'ın kısa sürede 60 binden fazla beğeni aldığı gönderisine sevenlerinden: 'Çok güzel bir aile tablosu', 'Bebek çok tatlı maşallah. Ömür boyu mutluluklar', 'Allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu mutlu olun' gibi yorumlar geldi.

Murat Ünalmıştan mutlu aile tablosu Aşklarım benim