CaddeMurat Ünalmış'tan minik oğluyla yeni poz

Murat Ünalmış'tan minik oğluyla yeni poz

30.08.2024 - 17:48 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Gülcemal' dizisinde Melis Sezen ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, minik oğlu Selim Baran ile yeni bir karesini paylaştı. Ünlü ismin gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Murat Ünalmıştan minik oğluyla yeni poz

Güneşi Gördüm', 'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Deli Gönül' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Murat Ünalmış, geçtiğimiz sene eylül ayında Albena İlieva (Nutiye Akar) ile sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Şubat ayında bebek beklediklerini duyuran ikili, Nisan'da ise Selim Baran ismini verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı.

Murat Ünalmıştan minik oğluyla yeni poz

"TÜM TAKİPÇİLERİME SELAM..."

Murat Ünalmış, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşıma gündeme geldi. 614 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Selim Baran'ı kucağında tuttuğu bir karesini yayınlayan Ünalmış; şu mesajı yazdı:

Canım oğlumla ara sıra bir fotoğraf koymayalım mı? Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, takipçilerime selam...

Murat Ünalmıştan minik oğluyla yeni poz

Ünalmış'ın kısa sürede 103 bin beğeni alan gönderisine; "Nasıl da güzel gülmüş, babası gibi", "Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin" ve "Allah sizleri nazarlardan korusun" şeklinde 3 binden fazla yorum geldi.