Cadde Mazlum Çimen: 'Bergen' bizi çok heyecanlandıran bir iş oldu

Mazlum Çimen: 'Bergen' bizi çok heyecanlandıran bir iş oldu

09.05.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Mazlum Çimen kendisi gibi müzisyen oğlu Saki Çimen ile Be Man mayıs sayısına konuk oldu. Gişe rekorları kıran ‘Bergen’ filminin müziklerini yapan baba oğul, birlikte çalışmaktan çok keyif aldıklarını dile getirdi.

Mazlum Çimen: Bergen bizi çok heyecanlandıran bir iş oldu

Mazlum Çimen, "Bergen Film Müzikleri albümü ile bir kere daha sizi seven dinleyicilerinizi sevindirdiniz. Bu albüm hazırlanırken nasıl bir yapım sürecinden geçti?” sorusuna, "Bergen bizi çok heyecanlandıran bir iş oldu, hala heyecanlıyız. Uzun bir süreç oluştu, biz dört ay gibi bir sürede hazırlayıp teslim ettik" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"KADIN ŞİDDETİNE DE PARMAK BASTIK"

63 yaşındaki müzisyen, "İlk defa arabesk dünyasından bir ismin dünyasını aktardık. Aslında kadın şiddetine de parmak basmış olduk. Yaptığımız iş arabeskti, söz konusu yaşam arabeskti ve kadına şiddet vardı. Bu üçünü harmanlayıp kendi dünyamızı da işin içine katıp, oğlum Saki ile farklı yerden bakarak çalıştık. Aldığımız karar çok doğruydu. Bu anlamda yapımcının da desteğiyle güzel bir çalışma yaptık. Uzun süredir böyle uyumlu ve rahat bir çalışma olmamıştı bizim için" dedi.

Mazlum Çimen: Bergen bizi çok heyecanlandıran bir iş oldu