CaddeMasterchef'te kim elendi? Yarışmaya veda eden isim belli oldu

Masterchef'te kim elendi? Yarışmaya veda eden isim belli oldu

07.11.2022 - 00:15 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Dokunulmazlık oyunları sonrası altı yarışmacı, elenmemek için mücadele etti fakat bir isim Masterchef hayallerine veda etti. Son üçe kalan Yağız, Barış ve Serpilay elenmemek için Mehmet Şef'in tabağını yaptı. Gecenin en az başarılı tabağını yaparak veda eden yarışmacı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Masterchefte kim elendi Yarışmaya veda eden isim belli oldu

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında, MasterChef hayallerine veda eden isim belli oldu. Kırmızı ve mavi takımlar hafta boyu kıran kırana mücadelesini sergiledi. Takım oyunları sonunda altı isim eleme potasına girdi. Fatma Nur ve Görkem'in kaptanlığı ile gerçekleşen yarışlar sonunda belirlenen eleme adayları arasından MasterChef'e bir isim veda etti.

Haberin Devamı

Altı yarışmacı son üçe kalmamak için verilen çemen ürünüyle yaratıcı tabaklar çıkarmaya çalıştı. Yağız, Barış, Büşra, Burak Kaya, Fatma Nur ve Serpilay arasından üç isim bu hafta elenmekten kurtuldu ve son 12'ye kaldı. Gecenin en iyi yemeği Burak Kaya'nın oldu. Oyunun ikincisi Büşra, üçüncüsü ise Fatma Nur oldu.

Masterchefte kim elendi Yarışmaya veda eden isim belli oldu

Son üçe kalan Yağız, Barış ve Serpilay elenmemek için Mehmet Şef'in tabağını yaptı. Yarışmacılara 45 dakika verildi. Mehmet Şefin yaptığı tabağa en çok yaklaşan ve Masterchef macerası devam eden yarışmacı Yağız oldu. Son ikiye Barış ve Serpilay kaldı.

Masterchefte kim elendi Yarışmaya veda eden isim belli oldu

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Gecenin en az başarılı tabağını yaparak veda eden yarışmacı Serpilay oldu. Serpilay elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Serpilay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Buraya gelmek benim için çok önemliydi. Size, ekibe çok teşekkür ederim. Burası bir yemek yarışması ama psikoloji gerçekten çok etkiliyor insanı. Benim yolum bu kadarmış. Buraya gelmek bile çok büyük bir başarı. Tatlımla unutmadınız beni çok teşekkür ederim.

Masterchefte kim elendi Yarışmaya veda eden isim belli oldu