CaddeMasterchef'e veda eden isim belli oldu! 'Bana ayrılan sürenin sonuna geldik'

Masterchef'e veda eden isim belli oldu! 'Bana ayrılan sürenin sonuna geldik'

24.10.2022 - 02:07 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2022, 23 Ekim Pazar akşamı 109'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Hafta boyu eleme potasına girmemek için büyük mücadele veren takımlardan; kırmızı takımdan dört yarışmacı, mavi takımdan ise iki kişi potada ter döktü. İki aşamalı oyunla veda eden ismin belli olduğu MasterChef'te 23 Ekim akşamında kimin gittiği belli oldu.

Masterchefe veda eden isim belli oldu Bana ayrılan sürenin sonuna geldik

Jüri koltuğunda Somer Sivroğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef yarışması, TV8'de ekrana gelmeye devam ediyor. Hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takımdan her hafta olduğu gibi yine altı isim potaya gitmişti. Metin, Atike, Tayfun, Gamze, Fatmanur ve Tolga; ilk turda fesleğen ve reyhanla yaratıcı tabaklar çıkardı. İkinci oyuna çıkan 3 yarışmacı arasından bir isim ise hayallerine veda etti. İşte MasterChef'te yaşananlar...

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye yarışmasında pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takımların mücadelesi ardından potaya giren 6 isim iki aşamalı oyunda karşı karşıya geldi. Oyunun ilk aşamasında MasterChef jürisi, yarışmacılardan fesleğen ve reyhandan yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi.

Masterchefe veda eden isim belli oldu Bana ayrılan sürenin sonuna geldik

Jürinin değerlendirmesi sonucunda en başarılı olarak birinci seçilen Metin, böylece potadan çıkan ilk isim oldu. Gamze ikinci seçilirken; üçüncü isim de Tolga oldu.

TAYFUN, ATİKE VE FATMANUR SON ÜÇE KALDI

Son üçe kalan Fatma Nur, Atike ve Tayfun; ikinci oyun için tezgah başına geçtiler. Yarışmacılar, bu aşamada Danilo Şef'in tabağını en iyi şekilde yapmak için mücadele ettiler. Üç isim de bu turda raviolone yemeğini yaptı. Danilo Şef'in tabağı için yarışmacılara 45 dakika verildi. Yemeğin püf noktalarını anlatan Danilo Zanna, son bir tavsiye olarak 'Bir tane yapmayın' dedi.

Haberin Devamı

Masterchefe veda eden isim belli oldu Bana ayrılan sürenin sonuna geldik

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Sonucun açıklanmasının hemen öncesinde duygusal anlar yaşayan Fatma Nur, değerlendirmeyi beklerken bir not yazdı. Mehmet Şef, Fatma Nur'un arkadaşı Buket'e yazdığı notu okudu. Notta şu ifadeler yer alıyordu:

Bugün şu an karar aşamasındayız, üçüncü olup elenirsem üzülürüm. Buket umarım bu hafta elenmem sana söz verdiğim güzel bir gelecek için.

Masterchefe veda eden isim belli oldu Bana ayrılan sürenin sonuna geldik

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM

Yarışmacıların hazırladığı şef tabaklarını değerlendiren MasterChef jürisi, Tayfun'u potandan çıkan ilk isim olarak açıkladı. Atike yarışmaya veda eden isim oldu. Atike, Fatma Nur'a dönüp yaptığı açıklamada, "Buket'e verdiğin söz devam ediyor" dedi.

"PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK ZOR BİR YER"

Elendiğini öğrendikten sonra Atike gözyaşlarını tutamadı. Atike konuşma yaparken duygusal anlar yaşadı. ''Sizi seviyorum. Eleştirinizi, nasihatlarınızı hepsini cebime koyuyorum. Psikolojik olarak çok zor bir yer. Sizin dışınızda teşekkür etmek istediğim bir aile daha var" diyerek MasterChef ekibini saydı. Atike yaptığı açıklamada, "Bana ayrılan sürenin sonuna geldik" dedi.

Masterchefe veda eden isim belli oldu Bana ayrılan sürenin sonuna geldik