CaddeMasterchef'ten elenen isim belli oldu! Danilo Şef'ten Nevzat'a uyarı geldi

Masterchef'ten elenen isim belli oldu! Danilo Şef'ten Nevzat'a uyarı geldi

16.09.2024 - 00:16 | Son Güncellenme:

Masterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Masterchef'e veda eden isim belli oldu. İlk etapta şefler yarışmacılardan üzüm kullanarak tabak çıkarmalarını istedi. Danilo Şef Nevzat'ı uyardı. İşte merak edilen detaylar...

Mastercheften elenen isim belli oldu Danilo Şeften Nevzata uyarı geldi

Masterchef'e bir isim daha veda etti. Haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Danilo Şef Nevzat'ı uyardı. İşte Masterchef'te merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

MANİSA ÜZÜMLERİ

Mehmet Şef Manisa üzümleri ile ilgili detayları anlattı: Manisa Sultani çekirdeksiz üzüm. Sultanların üzümü diye de adlandırılıyor. Tabii ki Manisa biliyorsunuz şehzadeler şehri. Ve orada da sultanın ağzına layık diye bir ünü de var. Kurusu da sultani. Kurusu da 7 ile 10 gün üzüm kurutulduktan sonra kuru üzüm haline geliyor. Ve rengiyle gerçekten muhteşem bir üzüm. Antik çağlardan beri Manisa'da yetiştiriliyor. Avrupa Birliği'nden tescil almak için de çalışmalar yapılıyormuş. Manisa'daki bağların %90'ında sultani üzüm varmış. Diğer üzümümüz ise Sipil Karası arkadaşlar. Sipil Karası Manisa'da Mahrabaşı ve Tıralya ilk eren üzümlerinin çaprazlanması. Çaprazlanmayı biliyorsunuz değil mi? Yani aşı yapılıyor. Bereketli bir üzümdür. Haziran ve Aralık ayında iki kez mahsul veriyor bu üzüm bağı. Bu üzüm için de 2013 yılında tescil için başvuru yapılmış, 2016 yılında da manisa pembesi dahil olmak üzere 12 çeşit melez üzüm tescillenmiştir.

Haberin Devamı

Mastercheften elenen isim belli oldu Danilo Şeften Nevzata uyarı geldi

DANİLO ŞEF'TEN NEVZAT'A UYARI

Danilo Şef Nevzat'a "Bu hafta seninle ilgili sevmediğim bir şey gördüm. Seninle paylaşmak istiyorum. Duellodaki Eda'ya karşı senin davranışını ben beğenmedim. Bence çok çirkin. Ve lütfen bu konu ile ilgili biraz düşün. Orada bu haftanın düelloda Eda'ya karşı olunca Nevzat neredeyse kaybettim yazdı. Ben kaybettim, Eda çok iyi. En zor bana verdiler kaybedeceğim. Bu ilk defa değildi. Bu ikinci defa oldu. Bu mentaliteden çıkman gerekiyor" dedi.

Mastercheften elenen isim belli oldu Danilo Şeften Nevzata uyarı geldi

Bunun üzerine Nevzat da "Şef kesinlikle haklısınız. Ama şöyle bir şey var; bazen duygularımızın önüne bariyer koyamıyoruz. Bazen onları istemesek de yansıtıyoruz biraz" dedi.

Mastercheften elenen isim belli oldu Danilo Şeften Nevzata uyarı geldi

MASTERCHEF'E VEDA EDEN YARIŞMACI BELLİ OLDU

Tabaklar içerisinde en beğenilmeyen tabağı yapan ve gecenin dördüncüsü olan isim belli oldu. Masterchef yolculuğu sona eren isim Beril oldu. Danilo Şef'in tabağını yapan yarışmacılardan son ikiye Beril ile Erim kaldı. Tabaklarını değerlendiren Danilo Şef "İkinizin de makarnası problemli. Beril senin maalesef yaptığın ıspanak püresi. Yani Bellute ve sos kıvamında hiçbir şey yok, miktarı da olmamış. Malesef bu, senin bu hatalar dördüncü yaptı. Ellerini sağlık" dedi.

Haberin Devamı

Mastercheften elenen isim belli oldu Danilo Şeften Nevzata uyarı geldi