CaddeMasterChef Türkiye'de hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de eleme adayı kimler oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de hangi takım kazandı? MasterChef Türkiye'de eleme adayı kimler oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

20.10.2020 - 22:32 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 2020 sezonu tüm heyecanıyla yaşanmaya devam ediyor. TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de Mavi ve Kırmızı takım bugün ilk mücadelesini verdi. Peki hangi takım kazandı? Kaybeden takımdan hangi isim dokunulmazlığı kazandı, kimi eleme potasına gönderdi? İşte MasterChef Türkiye'de yaşanan heyecan dolu dakikalar...

MasterChef Türkiyede hangi takım kazandı MasterChef Türkiyede eleme adayı kimler oldu, dokunulmazlığı kim kazandı

Somer Şef, Mehmet Şef, Danilo Şefin jürisinde bulunduğu MasterChef Türkiye'de bu akşam Mavi ve Kırmızı takım et üzerinden çeşitli yemekler yaptı. Peki hangi takımın yemekleri daha lezzetli oldu? Haftanın ilk takım oyununu hangi taraf kazandı? Kaybeden takımdan dokunulmazlık mücadelesini hangi isim kazandı?

Haberin Devamı

19-25 EKİM HAFTASI TAKIMLARI

MAVİ TAKIM: Eray, Furkan, Serhat, Uğur, Esra, Ayyüce, Barbaros

KIRMIZI TAKIM: Emir, Ebru, Berker, Özgül, Tanya

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam takım yarışmasında ana malzeme kırmızı et oldu. Birbirinden farklı ürünler çıkaran takımlardan hangisi başarılı oldu?

Haftanın ilk takım oyununu Mavi takım kazandı.

KIRMIZI TAKIM DOKUNULMAZLIK OYUNU OYNADI

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık mücadelesini kazanan isim Özgül oldu. Haftanın ilk eleme adayı olarak Berker'i seçti. Kırmızı takım oylaması sonucunda ikinci eleme adayı ise Sefa seçildi.

HAFTANIN İLK GÜNÜ NELER YAŞANMIŞTI?

KAPTANLIK DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

Bu hafta Mavi takımın kaptanı Eray ve Kırmızı takımın kaptanı Emir arasında düello yaşandı. Ve yarışmada bir ilk oldu. Bu haftanın kaptanlık düellosunu kazanan isim, karşı takımdan bir yarışmacıyı kendi takımına dahil edeceği kendi takımından bir kişiyi ise karşı takıma gönderme hakkında sahip olacağı jüri tarafından açıklandı.

Haberin Devamı

Kaptanlık düellosunu Eray kazandı. Kendi takımından Ebru'yu Kırmızı takıma gönderirken, karşı takımdan Barbaros'u ise kendi takımına dahil etti.