CaddeManken Dilara Kurşun eski sevgilisinden şikayetçi olmuştu! Mahkemede her şeyi anlattı

Manken Dilara Kurşun eski sevgilisinden şikayetçi olmuştu! Mahkemede her şeyi anlattı

31.03.2022 - 13:29 | Son Güncellenme:

Dilara Kurşun, kendisini darp edip, cinsel saldırıda bulduğunu iddia ettiği eski sevgilisi Tufan Kılıç’ın yargılandığı davada ilk kez ifade verdi. Olay gününden sonra sanığı bir daha görmediğini anlatan menken Dilara Kurşun, “Ancak olaydan sonra sanık IBAN hesabıma bir kuruş, bir kuruş paralar atıyor. Tehdit mesajları da var” diyerek, şikayetçi oldu.

DAMLA GÜLER / Milliyet.com.tr
2016 yılında Miss Turkey yarışmacısı model Dilara Kurşun, eski sevgilisi Tufan Kılıç’ın kendisini taciz ettiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunun ardından Tufan Kılıç hakkında 'nitelikli cinsel saldırı', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 14 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Haberin Devamı

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın bugün yapılan duruşmasına sanık Tufan Kılıç ve Dilara Kurşun avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmada ilk kez ifade veren Kurşun, sanığın öfke kontrolü problemi olduğunu söyledi.

"BEŞ SAAT ŞİDDET GÖRDÜM"
Sanığın evinde olduğu 4 Haziran 2021 tarihinde, saatlerce şiddete uğradığını söyleyen Kurşun, “Bir arkadaşımla İngilizce mesajlaşmıştık. Ona kafayı takmış. Saatlerce boğazımı sıktı. Evde ikimiz yalnızdık. Beş saat şiddet gördüm. Telefonumu paramparça etti. İki gün aileme ulaşamadım. Evden gitmeme izin vermedi. Morlukların geçmesini bekliyordu” dedi.

Manken Dilara Kurşun eski sevgilisinden şikayetçi olmuştu Mahkemede her şeyi anlattı

“SAÇIMDAN TUTUP ÖPMEYE ÇALIŞTI”
Olay günü sanığın kendisini çağırdığını anlatan Dilara Kurşun, “Önce 'Hayır' dedim. Sonra ‘Eğer gelmezsen o siteyi ayağa kaldırırım’ deyince gitmek zorunda kaldım. Kumköy’de ıssız bir plaja gittik. Bir süre sonra gitmek istediğimi söyledim. Çok öfkelendi. Saçımdan tutarak öpmeye çalıştı. Boynumdan tuttu. Üzerimdeki bluzu çıkarmaya çalışıyordu. Ben bağırmaya başlayınca korktu. ‘Gitmek mi istiyorsun?’ deyip arabasının anahtarını bana verdi. Ben de arabayı alıp, evime gittim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“BANKA HESABIMA BİR KURUŞLAR GÖNDERİYOR”
Evine gittiğinde sanığın kendisini aramaya başladığını anlatan Kurşun, “Yaşadığım olayın şokundaydım. Tufan’ın arabası bendeydi, korktum. Başıma iş gelmesin diye arabasını iade etmek için kumsala döndüm. Onu aldım, evinin önüne geldim. İndik rezidansın içinde anahtarı ona vererek, oradaki görevliden taksi çağırmasını istedim. Gitmemi istemedi. Taksi geldi, arka koltuğa oturdum. Gitmemem için cebelleşince kendisi de ön koltuğa oturdu. Taksiciden durağa gitmesini istedim. Durağa gidince diğer araca bindim. Tufan da indi. Arbede oldu. Taksiciler beni içeri durağa aldılar. Su verdiler. Sonra polis geldi. Telefonunu çaldığım gerekçesiyle benden şikayetçi oldu. Sonrasında Tufan’ı bir daha görmedim. Olaydan sonra sanık IBAN hesabıma bir kuruş, bir kuruş paralar atıyor. Tehdit mesajları da vardır. Şikayetçiyim” dedi.

“ELİMİ SÜRMEDİM”
İfadenin ardından söz verilen sanık Tufan Kılıç ise Kurşun’un iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek, “Kendisine hiçbir şekilde elimi sürmedim, dokunmadım. Daha önce biz trafikte içkiliyken bir çiftle tartışmıştık. Dilara’nın yaralanmaları bu olayla alakalı olabilir” savunmasını yaptı.

Haberin Devamı

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.