CaddeKayra Zabcı'dan samimi açıklamalar! 'Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım'

Kayra Zabcı'dan samimi açıklamalar! 'Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım'

27.08.2024 - 15:56 | Son Güncellenme:

Genç oyuncu Kayra Zabcı, 'Bizi Birleştiren Hayat' ile ilk kez bir günlük dizide başrol deneyimi yaşayacak. Dizide 'Yasemin'i canlandıracak olan Zabcı, hayat vereceği karakterle benzer noktalarının bulunduğunu söyledi. Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelecek.

İki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu hikayesini ele alan Bizi Birleştiren Hayat’ın çekimleri, İstanbul’da özel bir platoda sürüyor.

Haberin Devamı

Dizide Yasemin’i oynayan Kayra Zabcı, ilk başrolü için özel açıklamalarda bulundu.

Kayra Zabcıdan samimi açıklamalar Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım

"KIRMIZI ÇİZGİSİ AİLESİ"

Draması güçlü bir hikâyenin seyirci ile buluşacağının sinyalini veren Zabcı, “Draması kuvvetli, kızgınlıkların kırgınlıkların olduğu bir diziyle geliyoruz. Herkesin hayatında kırmızı çizgileri vardır ya, Yasemin’in de kırmızı çizgisi ailesi diyebilirim. Dizide de Yasemin’in ailesi için verdiği mücadeleyi izleyeceğiz.” dedi.

"İZLEYİCİ YASEMİN'İ SEVECEK"

Zabcı, oynadığı karakterle empati yaptığına değinerek “Aslında benzer noktalarımız var. Yasemin, gözyaşlarını içine akıtan, duvarları olan bir karakter, ben de dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım. Yasemin’in insanlara karşı toleransı çok yüksek, ben pek öyle değilim ama Yasemin gibi olmak isterdim. Seyircimizin Yasemin’i seveceğini düşünüyorum. Çünkü Bizi Birleştiren Hayat, içinde gerçek hayatı barındıran bir dizi.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kayra Zabcıdan samimi açıklamalar Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım

"ÇOK SES GETİRECEĞİZ"

Bizi Birleştiren Hayat’ın ilk tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde görücüye çıkmış ve çok ses getirmişti. Yayın sonrası gelen tepkileri anbean sosyal medyadan takip ettiğini söyleyen Zabcı, “Tanıtımımız yayınlandığı an sosyal medyadaydım ve o güzel yorumlara şahit oldum. Zaten hepimizin çok içine sinen bir tanıtım olmuştu. Dizimiz ile ilgili beklenti yüksek, biz de bu beklentiyi karşılayacağız.” dedi.

"RUTİNİN İÇİNDE RUTİNSİZLİK"

Özel hayatında tam bir arkadaş tutkunu olan Zabcı, “Rutinin içinde rutinsizlik yaşıyorum diyebilirim. Ama bu durumdan da çok mutluyum. Genelde setteyim ama kendime de vakit ayırabiliyorum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Setten eve döndüğümde hemen hazırlanıp arkadaşlarımla buluşuyorum.” ifadelerini kullandı.

Kayra Zabcıdan samimi açıklamalar Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım

GENÇ YETENEKLER VE USTA İSİMLER AYNI KADRODA

Bizi Birleştiren Hayat’ta 60 yıllık oyunculuk tecrübesi bulunan Nilgün Kasapbaşoğlu, Münevver Hanım’a hayat veriyor. Kayra Zabcı, Münevver Hanım’ın torunu Yasemin rolünü oynarken kadroda; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor.

Haberin Devamı

Kayra Zabcıdan samimi açıklamalar Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım

Bizi Birleştiren Hayat dizisi, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de Kanal D’de başlıyor.