Caddeİstanbul'dan taşınacağını söylemişti! Aslıhan Karalar: Çabuk uyum sağlayabiliyorum

İstanbul'dan taşınacağını söylemişti! Aslıhan Karalar: Çabuk uyum sağlayabiliyorum

22.08.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Aslıhan Karalar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, yeni projeler hakkında konuştu.

İstanbuldan taşınacağını söylemişti Aslıhan Karalar: Çabuk uyum sağlayabiliyorum

Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra 2017'de Paris'te Best Model Of World tacını giyen ve 'Kuruluş Osman', 'Aynasız Haluk', '15/07 Şafak Vakti', 'Daha İyi Bir Yarın', 'Adanış: Kutsal Kavga', 'Filme Gel' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Aslıhan Karalar; geçtiğimiz sene yer aldığı aksiyon sahneleriyle ilgili konuşmuştu.

Haberin Devamı

25 yaşındaki oyuncu, sporcu bir kişiliğe sahip olduğu için aksiyon sahnelerinde zorlanmadığını ve daha önce silah eğitimi aldığını belirtmişti.

"BİRÇOK SPORLA İLGİLENDİM"

12 yıl lisanslı voleybol oynadım. Basketbol, futbol şimdiye kadar birçok sporu yaptım. Bir dönem kick boksla da ilgilendim. Hala düzenli spor yapıyorum. Daha önce silahla atış yapmıştım. Bu yüzden silahlı sahnelerde çok zorlanmadım. Selçuk’un kick boks gelmişi olduğu için çok büyük desteği oldu.

"İSTANBUL DIŞINDAKİ PROJELERE SICAK BAKIYORUM"

Aslıhan Karalar, geçtiğimiz gün Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, yeni projeler için şehir dışında yaşayabilir misiniz? sorusuna ‘’bulunduğum ortama çabucak uyum sağlayabiliyorum, daha önce birkaç proje için şehir dışında çalıştığım olmuştu, Balıkesir Dursunbey koyu, Çanakkale ve Kayseri’de çalıştım hepsi harika geçmişti. İstanbul dışı projelere açığım ve İstanbul dışında yapılacak birkaç projeye sıcak bakıyorum’’ açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İstanbuldan taşınacağını söylemişti Aslıhan Karalar: Çabuk uyum sağlayabiliyorum

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Şık AVM tarzı, duru güzelliği ve güler yüzü ile dikkatleri üzerine toplayan başarılı oyuncu, muhabirlere iyi çalışmalar diledikten sonra alışverişine kaldığı yerden devam etti.

İstanbuldan taşınacağını söylemişti Aslıhan Karalar: Çabuk uyum sağlayabiliyorum