CaddeHasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik oyuncağı!

Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik oyuncağı!

24.06.2023 - 07:02 | Son Güncellenme:

YouTube'da yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan dijital platforma transfer olan komedyen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'de yeni aldığı aracının içinde objektiflere yansıdı.

Hasan Can Kayanın 10 milyon TLlik oyuncağı

Ünlüler dünyasında son dönemin adından en çok söz ettiren isimlerinden olan Hasan Can Kaya, önceki gün değeri yaklaşık 10 milyon TL olan lüks aracı ile Etiler'de adeta tozu dumana kattı.

Haberin Devamı

ÖZEL PLAKA!

Konuşanlar programı ile şöhreti yakalayan 33 yaşındaki komedyenin, yeni aldığı lülks aracına özel de bir plaka alması dikkatlerden kaçmadı.

Hasan Can Kayanın 10 milyon TLlik oyuncağı

Bir arkadaşını yol üzerinden alan Hasan Kaya, basın mensupalrına "Kolay gelsin" dedikten sonra trafikte yoluna devam etti.

Hasan Can Kayanın 10 milyon TLlik oyuncağı

DEPREM BÖLGESİNE 1 MİLYON TL YARDIM

Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, 11 ilimizde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinden sonra afet bölgesindeki ihtiyaçlar için kullanılmak üzere Hasan Can Kaya tarafından 250 bin TL bağış yapıldığını açıklamıştı.

Hasan Can Kayanın 10 milyon TLlik oyuncağı

Kendisi de afet bölgesileri arasında bulunan Malatyalı olan ünlü isim, kişisel olarak yaptığı yardımlarını sürdürdü. Hasan Can, sezon boyunca şov programı aracılığıyla 1 milyon TL'yi aşkın maddi destekte bulundu.