20.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:
Sercan Kısmet
Sercan Kısmet - YEŞİL VE MAVİNİN BULUŞMASI
Tok Hotels çatısı altında faaliyet gösteren Assos Dionysos Hotel, Sivrice Koyu’nda yeşil ve mavinin buluştuğu doğanın içinde misafirlerini ağırlıyor. Executive Chef Tavkan Öztürk ve ekibi, yöre üreticisine destek prensibiyle tedarik ettikleri tümü taze, günlük ve organik ürünlerle yiyecek-içecek hizmetlerini konuklarına sunuyor. Tomahawk Steak, şefin imza ürünlerinden yalnızca birisi..
BAKLAVA BURGER
Karaköy Güllüoğlu, tarihe tanıklık etmeye ve geleneksel baklavanın en leziz örneklerini sunmaya devam ederken, gelişen çağa ve değişen ihtiyaçlara da ayak uyduruyor. Mekan, AR-GE ekibinin katkılarıyla geliştirilen yepyeni ürünü Baklava Burger’i misafirleriyle tanıştırdı.
SOFİSTİKE HİZMET ANLAYIŞI
Assos Zeytin Han, tarihi bir zeytinyağı fabrikasının, özel temalı butik otel ve sofistike hizmet anlayışı ile hayata dönüş hikayesini barındırıyor. Otel misafirleri, gündüz özel iskelede deniz ve güneşin tadını özel snack ve yiyecek-içecek servisleri ile çıkarırken, akşamları ise A La Carte restoranında günlük taze balık çeşitleri, deniz ürünleri ve harika mezeler eşliğinde lezzetlerle buluşuyor.
ÇİKOLATA AŞKINA!
Asu Chocolate, el yapımı Belçika çikolatalarıyla damakları şenlendiriyor. Şef Asuman Demirdöven tarafından özenle tasarlanan çikolatalar, özel günlere lezzet katıyor. İç dolgusunda Antep fıstığı, limon, portakal, vişne, lotus, karamel, kahve bulunan sütlü ya da bitter çikolatalar, adrese teslim ediliyor.
LEZZETLİ VE EĞLENCELİ
Maltepe’nin ardından ikinci şubesini Bodrum’da, üçüncüsünü de Moda’da açan Cro&Cups, enfes kruvasan çeşitleriyle misafirlerini bekliyor. Markanın amacı müşterilerine iştah açıcı görsel bir şölen eşliğinde, el emeği lezzetli kruvasanlar sunarak keyifli anlar yaşamalarını sağlamak.