30.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:
Japon mutfağı sevenlere
Geleneksel Japon mutfağını Türk ve Peru lezzetleriyle harmanlayarak Ulus, İstinye ve Kandilli şubeleriyle hizmet veren Ioki, catering hizmeti de veriyor. Markanın üç mekanı ve catering menüsünde başlangıçlarda ceviche, tiradito Nikkei, beef ve shrimp taco; spesiyallerde ise batayaki roll, tiger roll, xiomi roll ve volcano roll ile tornado bulunuyor.
Festival tadında kutlama
Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet, yeni yıl kutlamalarını festivale dönüştürüyor. Misafirler, senenin son gecesinde her iki mekanda da yeni yıl ruhuna uygun lezzet, eğlence ve keyifle iç içe olacak. Aqua’da misafirlere özenle hazırlanmış altı aşamalı gala yemeği, Özge Erdeniz ve grubunun canlı performansı eşliğinde sunuluyor. Yeni yılın ilk sabahına güzel bir kahvaltıyla başlamak isteyenlerin adresiyse, Four Seasons Sultanahmet oluyor.
Eğlence hız kesmeyecek
Nişantaşı Must, zengin menüsü ve sabaha kadar sürecek eğlencesiyle konuklarını ağırlayacak. Erken saatlerde başlayan yılbaşı programı, ilerleyen dakikalarda setin başına geçecek farklı DJ’lerin performanslarıyla devam edecek. Geceye özel Şef Kadir Aytekin’in hazırladığı menünün başlangıçlarında, çıtır marul salata, köz patates ve ılık karides yer alıyor. Ana yemeklerdeyse seçmeli ızgara somon, bonfile veya ızgara tavuk var.
Yeni yıla özel lezzetler
Sunset Grill&Bar, yılın son gününü keyifli bir yemek eşliğinde geçirmeye davet ediyor. Geceye özel hazırlanan menünün açılışını, ahtapot carpaccio ve yabani mantarlı risotto yapacak. Ardından tercihe göre, ızgara deniz levreği, ızgara bonfile, mantar ve teriyaki soslu risotto eşliğinde fırınlanmış ördek servis edilecek. Mekanda saatler 23.00’ü gösterdiğinde ise Danna Leese sahne alacak. Yeni yılın ilk saatlerinde Sunset Brasserie’nin müzik kabinine DJ Evren Katırcıoğlu geçecek.
Canlı müziğin adresi
People’da yılbaşı akşamı Zeynep Bastık sahne alacak. Mekanın menüsünde taze enginarlı kuşkonmaz salata, karadisli kabak mücver, İtalyan yabani mantarlı risotto, gerdanlı pide, antrikot, cevizli tel kadayıf ve kestaneli sufle gibi seçenekler var.