Tören sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikiliden Kadir Doğulu "Eşinizin tepkisi ne oldu" sorusuna yanıt verdi:
Oyuncu, "Neslihan evde. Ankara'dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa..." ifadelerini kullandı.
Sosyal medyadaki yorumlara bakmadığını söyleyen Doğulu, "Her şey yolunda. Bu bir ekip ve kimya işi. Şekle bakmamak lazım. Herkesin aklı, kalbi rahat olsun. Eğer varsa bir sorun gidip onlara soracaksınız. Çok şükür bir sorunumuz yok" dedi.
Kadir Doğulu'nun açıklamalarının ardından gözler eşi Neslihan Atagül'e çevrildi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp altına, 'Durun! Biraz güleceğim' notunu düştü.