İşte basından köşe bucak kaçan ikilinin birlikte çekilen ilk fotoğrafı... İki yıllık ilişki bitti Aysun Kayacı, iki yıl birlikte olduğu Ozan Sevindik ile ilişkisini geçtiğimiz şubat ayında noktalamıştı. “Süpermen’im” dediği Sevindik’ten ayrıldıktan sonra adı oyuncu Alper Kul ile anılan Kayacı, “Alper sadece arkadaşım” diyerek çıkan haberleri yalanladı. Kısa süre sonra da ünlü mankenin aslında Baran Süzer’le birlikte olduğu ortaya çıktı. Arkadaşları da vardı Baran Süzer ve Aysun Kayacı’nın ilişkileri, ilkbaharda başladı. Meraklı gözlerden uzak durmak isteyen ikili, mayıs ayında Paris’e gitti. Onlara tatillerinde manken Gamze Karaman ile sevgilisi Evren Teker de eşlik etti. Kayacı-Süzer aşkının ilk fotoğrafı da işte o seyahatte çekildi. Paris'te son tango Eğitimine Harvard’da devam eden Aysun Kayacı, sevgilisi Baran Süzer’le Paris’te romantik bir tatil yaptı.
Var Mısın Yok Musun yarışmasında yarışan Okan Bey, Bayramın ilk gününde büyük ödülü kazanmaya çok yaklaştı ama...300'ün üzerinde programa imza atan Acun Ilıcalı, sonunda 500 bin TL'lik büyük ödülü yarışmacısına yine veremedi.Bayramın ilk gününde yarışmacı koltuğuna oturan Okan Bey, çok iyi bir yarışma çıkarttı.Son dörde 200 TL ve 3 adet 500 bin TL'lik kutularla kalan Okan Bey, stüdyodakilerin '500 bin' tezahüratları eşliğinde büyük bir stres yaşadı.Hamdi Bey, bu tablo karşısında Okan Bey'e 225 bin TL'lik teklif yaptı. Hamdi Bey, "Lütfen sen ikna eder misin?" diyerek Acun Ilıcalı'dan yardım isterken, bu sözler stüdyoda gülüşmelere yol açtı.Stüdyodakilerin ve yarışmacı adaylarının devam etmesi yönünde telkinlerde bulunduğu Okan Bey, kararsızlıkta kaldı.'Yokum' diyerek 225 bin TL'yi reddeden Okan Bey, tercih ettiği iki kutuda da 500 bin TL çıkınca büyük bir üzüntü yaşadı.Son ikiye 200 TL ve 500 bin TL'lik kutularla kalan Okan Bey, Hamdi Bey'in 112 bin TL'lik teklifini kabul ederek, yarışmadan iyi bir para ödülü ile ayrıldı. Okan Bey, şayet önünde duran kutuyu tercih etseydi 200 TL ile yarışmadan ayrılacaktı.
BORA BAĞCIBAŞI ÖNCEKİ akşam Bebek’te ressam Haluk Akakçe’nin otomobilinde görüntülenen Şebnem Işık araca binerken bir anda patlayan flaşlar karşısında panikledi. Ünlü işletmeci Emre Ergani’nin kendisini aldattığına dair çıkan haberlerin ardından geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Işık, gazetecileri görünce şaşırıp otomobilin arka koltuğunda kaçacak yer aradı. Işık sonunda Akakçe’nin yanıbaşında koltuğun altına gizlenmeye çalıştı.
'Uzun zamandır benim aleyhimde yazıyordu, demek ki nedeni buymuş' Boşanma davası açtığı eşi Sulhi Aksüt ’ün, Neco’nun yazar kızı Ayşe Özyılmazel ile görüştüğünü öğrenen Sibel Can avukatını arayarak “Ayşe sürekli aleyhimde yazılar yazıyordu. Demek ki nedeni buymuş” dedi Sibel Can’ın boşanma davası açtığı 9 yıllık eşi Sulhi Aksüt, 15 Eylül 2009 tarihinde, saat 01.00 sıralarında şarkıcı Neco’nun yazar kızı Ayşe Özyılmazel ile sohbet ederken Mega Magazin kameraları tarafından görüntülendi. Aksüt’ün yanında yakın dostu ilahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk de bulunuyordu. Kameraların ışığını fark eden üçlü tedirgin olup sohbeti kesti. Sulhi Aksüt, Özyılmazel’i şoförlü arabasına bindirerek evine bıraktırdı. Özyılmazel giderken gazetecilerin sorularını “Röportaj yapmak için bir araya geldik, bu pazar (20 Eylül) röportajımı okursunuz” diyerek cevapladı. Dün de telefonla ulaştığımız Özyılmazel sözlerini yineleyerek “Ben gazeteciyim ve oraya Sulhi Bey ile röportaj ayarlamak için gittim. Aramızda kesinlikle bir şey yok. O şu an Londra’da. Dönünce bir araya gelip, röportajımızı yapacağız” dedi. “Bu kız beni sevmiyor” Bu buluşmadan ertesi gün haberdar olan Sibel Can’ın ise ilk iş olarak avukatı Kezban Hatemi’yi aradığı “Sulhi, Ayşe Özyılmazel ile görüntülenmiş. O kız uzun zamandır benim aleyhimde yazıyordu, beni sevmiyordu, demek ki nedeni buymuş” diye dert yandığı öğrenildi.
’Şu Çılgın Türkler’in yazarı Turgut Özakman’ın senaristliğini yaptığı, Hamdi Alkan’ın yönettiği “Dersimiz Atatürk” filmi 10 Kasım’da vizyona girecek. Ulu Önder’in hayatını anlatan filmde, Atatürk’ü Halit Ergenç oynayacak. Latife Hanım’ı ise Doğa Rutkay canlandıracak. Doğa Rutkay Doğa Rutkay, “Babam Rutkay Aziz daha önce Atatürk’ü canlandırdığında bana sürekli Latife Hanım’ı anlatıyordu. Bu yüzden onu çok iyi tanıyorum” diyor.
Eurovision Şarkı Yarışması’nda geçen yıl Türkiye’yi temsil eden Hadise, yarışma sonrası menajerliğini yapan Süheyl Atay ile yollarını ayırmıştı.Atay, şimdi de Hollanda’da yetişen Atiye’nin menajerliğini üstlendi. Hadise ve Atiye daha önce birbirlerine rakip olarak gösterilmiş ancak Atiye, kendisinin kimseyle karşılaştırılma-masını istemişti