11.01.2022 - 09:03 | Son Güncellenme:
HÜSEYİN ALTUN
Yaklaşık yedi ay önce kızı Karla'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Cemre Kemer, Kuruçeşme İnari’de objektiflere yansıdı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Bebek bakıyorum, müsait olup dışarı çıktığıma inanamıyorum. Hâlâ iki saate yaklaşmış dışarda olmam, kameraya bakıyorum, 'vay be' diyorum çocuk evde, biz burada zor oluyormuş gerçekten" dedi.
Son dönemde dadı sorunu yaşayan ünlülerin olduğu hatırlatılınca Kemer, "İyi bir insan olsun, güler yüzlü olsun, daha önce çocuk bakma deneyimine sahip olsun falan filan bunlara baktım, öyle özel isteklerim olmadı" diye konuştu.
Geçtiğimiz haftalarda Gülçin Ergün’ün trafik kazası geçirmesi ve sevgilini kaybetmesi hatırlatılan Kemer’e, muhabirler; "Sosyal medyada neden paylaşım yapılmadı bunun ile ilgili" diye gelen yorumları sordu.
Konuyla ilgili konuşan ünlü isim, "Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum açıkçası. Siz bir yakınınızın böyle korkunç bir olay yaşadığı zaman sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz?" ifadelerini kullandı.
Kemer, sözlerine; "Bence bu ayıp bir şey, bunu şova çevirmek. Ben ne yapsaydım yani onunla özelden iletişime geçmeyip, takip edenlerin merakı gitsin diye oradan mı paylaşsaydım. Bu çok ayıp bir durum, kimse bunu malzeme haline getirip şova dönüştüremez" şeklinde devam etti.
Eski şarkıcı, "Ziyarete gittiniz mi peki?" sorusuna da "Yok ziyarete gitmedik, benim bildiğim kadarı ile İstanbul’da da çok fazla durmak istemiyor. Çok kötü bir süreç, onun hakkında kendi açıklamadığı bir şeyi söylemek bana düşmez" yanıtını verdi.
Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı bir trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Dağılan Hepsi grubunun diğer üyeleri sosyal medyada paylaşım yapmadıkları için vefasızlıkla suçlanmıştı.
Cemre Kemer'in cenaze sonrası paylaşımları tepki çekerken; eski şarkıcı; "Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir" ifadelerini kullanmıştı.
Hepsi grubunun eski üyelerinden Yasemin Yürük de Kemer'in açıklamasından sonra paylaşım yapmış ve "Sevgili dostlar mesajlarınız için teşekkürler ama. Böyle ani ve üzücü durumlarda bile ucuz magazin haberleri çıkaran kötü kalpli insanlar lütfen bizi rahat bırakın! Sessiz kalmamız, iletişimsiz olduğumuz anlamına gelmez. Böyle bir durumda açıklama yapmak bize düşmez. Biz her zaman kardeşiz. Gülçin'e ve Erdal Bey'in ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyoruz" demişti.