29.03.2025 - 18:00 | Son Güncellenme:
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Trabzonspor evinde Göztepe ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
Göztepe 31. dakikada penaltıdan Romulo'nun bulduğu gol ile öne geçerken 32. dakikada Trabzonspor Zubkov'un golüyle skora dengeyi getirdi. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı.
Bu sonuçla Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor puanını 36 yaparken 8 maçtır galibiyete hasret kalan Göztepe ise 38 puana yükseldi.
İLK 11'LER
Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Okay, Serdar, Mustafa, Mendy, Lundstram, Zubkov, Ozan, Visca, Enis
Göztepe: Lis, Ogün, Koray, Héliton, Bokele, Nazım, Dennis, Doğan, Ahmed, Juan, Romulo
TEKKE İÇİN BİR İLK
Trabzonspor ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Tekke, futbolculuk döneminin ardından 19 yıl sonra döndüğü bordo-mavili takımda ilk kez Trabzon'da teknik direktör olarak taraftarın önüne çıktı.
'Uzak Şehir' dizisinin başarılı oyuncusu Atakan Özkaya verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.