Cadde‘Eşime dayımın cenazesinde aşık oldum’

‘Eşime dayımın cenazesinde aşık oldum’

29.08.2018 - 12:57 | Son Güncellenme:

FOX'ta İlker Ayrık'ın sunuculuğunu yaptığı 'Yaparsın Aşım' yarışmasına katılan çiftin ilginç tanışma öyküsü...

‘Eşime dayımın cenazesinde aşık oldum’

'Yaparsın Aşım' yarışmasının bu akşam yayınlanacak bölümünde İlker Ayrık, "Eşinize hangi anda aşık oldunuz?" sorusunu yöneltiyor. Fulya Hanım'ın itirafı stüdyodaki herkesi kahkahaya boğuyor.

Haberin Devamı

Fulya Hanım'ın, eşi Atamert'i ikinci kez dayısının cenazesinde gördüğü ve orada ona aşık olduğu söylemesi şaşkınlık yarattı. Cenazede herkesin özellikle de annesinin "Bu kim?" diye sorması üzerine eli ağına dolanan Fulya Hanım, eşi ile evlenmeye o an karar vermiş.

Bu sözler üzerine sunucu İlker Ayrık, "Hem düğünler hem cenazeler çok önemli. İnsan sevdiklerini yakınında görmek istiyor. Özellikle düğün ve cenazede" dedi.

KEŞFETYENİ
En sevdiği çiçeği kabrinin en güzel yerinde! Ziyaretçi akını
En sevdiği çiçeği kabrinin en güzel yerinde! Ziyaretçi akını

Cadde | 11.04.2025 - 07:24

KKTC’de konser esnasında sahnede fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak'ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor.

Yazarlar