TrabzonsporTrabzonspor'da iki yıldız ilk 11'e dönüyor!

Trabzonspor'da iki yıldız ilk 11'e dönüyor!

11.04.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’de düşme hattının sadece 5 puan üstünde yer alan Trabzonspor sıkıntılı günler geçiriyor. Bordo-mavili takım pazar günü sahasında Çaykur Rizespor’la oynayacağı Karadeniz derbisinden galibiyetle ayrılarak hem moral bulmak hem de rahat bir nefes almak istiyor.

Trabzonsporda iki yıldız ilk 11e dönüyor

Teknik Direktör Fatih Tekke kritik maçta sahaya süreceği ilk 11’i belirlemek için yoğun biçimde çalışıyor. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Arseniy Batagov takımla çalışmalara başladı. Ukraynalı stoperin, Çaykur Rizespor’a karşı takımdaki yerini alması bekleniyor. Milli takım kampında sakatlanan Batagov, ligdeki Göztepe ve Fenerbahçe maçlarının yanı sıra kupada Bodrumspor’la oynanan maçlarda görev yapamamıştı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinde sarı kart cezalısı olan John Lundstram ise pazar günü forma giyemeyecek. İngiliz futbolcunun yokluğunda Ozan Tufan’ın ilk 11’e dönüş yapması bekleniyor. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin orta sahada Ozan’a şans tanımayı düşündüğü aktarıldı. Deneyimli futbolcu, Başakşehir (3-0) ve Göztepe (1-1) maçlarında 11’de sahaya çıkarken, Fenerbahçe karşılaşmasında son 25 dakikada şans bulmuştu.

Diğer yandan Fenerbahçe deplasmanında beklentilerin altında bir performans sergileyen Batista Mendy’nin Çaykur Rize maçında kulübeye çekilebileceği ileri sürüldü.