CaddeEce Erken vefat eden eşiyle ilgili yoruma sessiz kalmadı! 'Bırakın artık'

Ece Erken vefat eden eşiyle ilgili yoruma sessiz kalmadı! 'Bırakın artık'

03.09.2024 - 13:30 | Son Güncellenme:

Ece Erken, sosyal medya hesabından tatil pozunu paylaştı. Ünlü isim gönderisinin altına, 2022 yılında Bakırköy’de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını haybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında yorum yapan takipçisine ateş püskürdü.

Ece Erken vefat eden eşiyle ilgili yoruma sessiz kalmadı Bırakın artık

2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014–2015 yılları arasında Serkan Uçar'la evli olan Ece Erken, üçüncü evliliğini Haziran 2021'de Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yapmıştı. Serkan Uçlar'la evliliğinden Eymen adında bir oğlu bulunan Ece Erken'in henüz 7 aydır evli olduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, vefat etmişti.

Haberin Devamı

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Bakırköy’de 27 Ocak akşamı meydana gelen olayda, Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu sahibi olduğu restoranda silahlı saldırıya uğramıştı. Mahmutyazıcıoğlu, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Tarifsiz bir acı yaşayan Erken, eşinin ailesiyle karşı karşıya gelmişti.

SOSYAL MEDYADAN POZUNU PAYLAŞTI

Kariyeri kadar özel hayatıyla da sıkça magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü sunucu, son olarak tatilin son demlerinden gülümsediği bir pozunu "Bak Mathilda “insan umursamadığı her şeyin galibidir” notuyla paylaştı.

Ece Erken vefat eden eşiyle ilgili yoruma sessiz kalmadı Bırakın artık

ŞAŞIRTAN YORUM!

Bu poz sonrası bir kullanıcı, Erken'e kaybettiği eşi üzerinden 'Erkek rahmete gittikten sonra mı?' şeklinde bir yorum yaptı.

Haberin Devamı

Ece Erken, gelen bu yoruma sessiz kalmadı. Ünlü isim cevap olarak şu ifadeleri kullandı:

3 yıl oldu eşimi kaybedeli. Bırakın artık lütfen. Acımı yaşadım yaşayacağım kadar. Belki hala yaşıyorumdur. Yazmanın size ne yararı var?

Ece Erken vefat eden eşiyle ilgili yoruma sessiz kalmadı Bırakın artık

Yazarlar