CaddeDoktorlardan Haluk Levent'e uyarı! Sosyal medyaya ara verdi

Doktorlardan Haluk Levent'e uyarı! Sosyal medyaya ara verdi

31.08.2024 - 17:29 | Son Güncellenme:

Müzisyen ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu. "Sağlıklı beslenme ve spor sonucu değerlerim düştü ama yeterli değil" diyen 55 yaşındaki sanatçı, 'stres' vurgusu yaptı.

Doktorlardan Haluk Levente uyarı Sosyal medyaya ara verdi

Haluk Levent, doktorlarının uyarısıyla sosyal medyadan uzak kalacağını, bu süreçte konserlerine ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağını açıkladı.

Haberin Devamı

KAN DEĞERLERİNİ AÇIKLADI

X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı, "Geçen yıl 24 Mayıs'ta hastanede kan değerlerimi ölçtürmüştüm. Çünkü çok şikâyetim vardı. Açlık kan şekeri; 341, Hba1c; 13.5 çıkmıştı. Evet, yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi" ifadelerini kullandı.

Doktorlardan Haluk Levente uyarı Sosyal medyaya ara verdi

"STRES ŞEKERİ TETİKLİYOR"

Bir yıldır sağlıklı beslenme ve full spor sonucunda değerler bayağı düştü ama yeterli değil. Çünkü spor da yapsan sağlıklı da beslensen eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım.

Doktorlardan Haluk Levente uyarı Sosyal medyaya ara verdi

Haluk Levent, "Uzun toplantılar sonucu kararlar aldık. Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler. Evet, sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler (doğru düşünmüşler). Bir müddet konserlerimle, stüdyo çalışmalarıyla ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım. Sayfamı Ahbap ekibi yönetecek. İhtiyacı olanlara direkt ulaşacaklar yine. Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın" açıklamasını yaptı.