CaddeHaluk Levent'ten ABD Kongresi ve Netanyahu tepkisi: Kötülüğün vücut bulmuş hali!

Haluk Levent'ten ABD Kongresi ve Netanyahu tepkisi: Kötülüğün vücut bulmuş hali!

27.07.2024 - 09:09 | Son Güncellenme:

AHBAP Derneği kurucusu olan ünlü rockçı Haluk Levent, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi’nde üyeler tarafından ayakta alkışlanmasına sert tepki gösterdi.

Haluk Leventten ABD Kongresi ve Netanyahu tepkisi: Kötülüğün vücut bulmuş hali

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile birçok kez İsrail’in ateşi altında olan Gazze’ye yardım eli uzatan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile Amerika’ya seslendi.

Haberin Devamı

"70 YILLIK ALGININ ÇOK DAHA FAZLASINI ÜRETECEK"

Ünlü şarkıcı, "Müslüman-Hristiyan fark etmeden tüm az gelişmiş ülkelerin halklarının son 70 yıllık tarihi, Amerika’ya öfkeyle geçmiştir. ABD’nin hiç suçu olmayan bir konuda bile suç direkt ABD’ye bırakılacak komplo teorileriyle kapatılırdı. ABD bu algıyı silmek için çok çaba sarf etti. Hollywood filmlerine insan hakları ve kahramanlık destanları yazdırarak milyar dolar harcadılar. Ama şimdi? Şimdi bu 18 saniyelik video, 70 yıllık algının çok daha fazlasını üretecek tüm dünyada" ifadelerini kullandı.

Haluk Leventten ABD Kongresi ve Netanyahu tepkisi: Kötülüğün vücut bulmuş hali

"ABD'NİN SONUNU BU GÖRÜNTÜLER GETİRECEK"

Kötülüğün vücut bulmuş halini ayakta alkışlayan Amerika. Mazlumları, 35 bin bebeği gözünü kırpmadan öldüren bir insanlık düşmanını ayakta alkışlayan Amerika. Çok değil 15-20 yıl sonra Netanyahu’nun tutuklanması için koşturacak olan Amerika. Ve uzun vadede sonunu bu görüntüler getirecek ABD’nin. Lanet olsun sana Temsilciler Meclisi!

Haluk Leventten ABD Kongresi ve Netanyahu tepkisi: Kötülüğün vücut bulmuş hali